Neymar er klar til at lege katten efter musen i sine Hypervenom

Hele fodboldverdenen fældede en lille tåre sammen med Neymar da hans VM endte brat i kvartfinalen mod Colombia. Og symbolsk nok var det en grim aktion, der skulle til for at stoppe den ellers ustoppelige brasilianer. Nu er han tilbage igen og det understreger Nike med en visuelt episk video.

Gennem det seneste halvandet år har Neymar været Nikes lille kæledægge. Ikke nok med at han kommer fra det land som Nike beundrer så højt, så er han en gudsbenået fodboldsspiller, som omfavner hele essensen af Nikes eksistens med mottoet Just Do It. Og siden Hypervenom ramte græstæppet sidste år, har Neymar været synonym med fodboldstøvlens budskab om den drablige angrebsrace, som frygtes af enhver forsvasspiller.

Gå ind og find dine Hypervenom lige her - kun 1.619,-

Efter at have plejet sin ryg er Neymar nu tilbage på træningsbanen og klar til at gøre La Liga's forsvarsspillere usikre. Og hvordan det kommer til at se ud, har Nike forsøgt at illustrere ved denne video, hvor Neymar leger katten efter musen med sine modstandere. For ja, en ting er du kan se ham - en anden ting er at fange ham.

Okay, Zuñiga viste i Brasilien, hvordan Neymar skal stoppes, men hvis man antager at man ikke må tage brug af svinestreger, så er den brasilianske guldfugl ikke så nem at fange. Og apropos guld, så fik Neymar jo lavet en særlig version af sine Hypervenom under VM. Men det er tilsynladende ikke en model han har tænkt sig at gøre videre brug af. I stedet kommer han til at starte sæsonen i den røde Hypervenom, som blev lanceret op til VM.

Gå ind og find dine Hypervenom lige her - kun 1.619,-

Hvordan Neymar har tænkt sig at løbe om hjørner med sine modstandere i den nye sæson ved vi ikke, men han kommer nok ikke til at tage brug af spejle. Vi er dog ikke i tvivl om at Neymar nok skal finde andre måder at drive gæk på. Hvad forventer du af Neymar i den nye sæson og synes du at Hypervenom er det giftigste våben til en angriber?