Weekendens støvlespots: Når spillerne skifter deres støvler ud

Så fik vi endelig åbnet op for Premier League i England. Nu mangler vi bare de resterende store ligaer til at følge trop og så er vi rigtig glade. Der har naturligvis været masser af grund til at holde øje med fodboldstøvlerne i denne weekend og vi har 10 lækre spots til dig her.

Chris Foy (Dommmer) - Nike Tiempo Legend V Black Pack Det er tæt på aldrig at vi har en dommer med i vores støvlespot. Men vi syntes at dette spot krævede en plads i denne uge. Chris Foy, som dømte kampen mellem West Ham og Tottenham havde nemlig til sæsonåbningen iført sig Tiempo Legend V fra Black Pack. Chris vil åbenbart også lege med på nye fodboldstøvler. Mon han er i gang med at lægge planer om at konvertere fra dommer til spiller?

Jonjo Shelvey (Swansea) - Nike Magista Opus Black Pack Og mens Chris Foy løb rundt i sine Tiempo Legend V fra Black Pack, så ser det ud til at Jonjo Shelvey også er faldet for blackout designet. Så meget at han har skiftet, sine ellers elskede adidas Predator, ud med Nikes Magista Opus. Mon dette er et permanent skifte?

Rickie Lambert (Liverpool FC) - Adidas Predator Instinct Rød/Sort/Hvid Og et støvleskifte stod også på dagsordenen på Anfield, hvor Rickie Lambert pludselig var hoppet i et par Predator Instinct. Sidste uge blev Lambert ellers spottet i den nyeste generation af Nitrocharge 1.0. Og så er spørgsmålet, er der noget galt med den nye Nitrocharge eller hvad er vi ude i?

Dani Alves (Barcelona) - Adidas f50 Adizero Blackout Og mystikken omkring den nye Nitrocharge vil tilsynladende ingen ende tage. For en af motorens vigtigste repræsentanter, Dani Alves, har ikke båret sine Nitrocharge i noget tid. Og man kan da i øvrigt heller ikke gøre sig klog på den energifyldte brasilianer. Først optrådte han i et gammelt par Mercurial Superfly og nu i et par f50 Adizero. Kan nogen fortælle os, hvad hovede og hale i det her er?

Marco Reus (Dortmund) - PUMA evoPOWER Gul/Lilla Og lad os da bare gøre forvirringen total på denne efterårslignende mandag. Spørgsmål til PUMA: Var det ikke meningen at Marco Reus skulle spille i de nye evoSPEED 1.3? Nå, men vi kan i hvert fald bekræfte at han stadig spiller i evoPOWER. Det lader til at selv de professionelle spillere ikke altid helt kan bestemme sig for, hvad de vil spille i.

Kaka (Sao Paulo) - Adidas Predator Instinct Whiteout Al den forvirring kræver noget klarhed. Og klarhed er lige præcis hvad Kaka giver os. For i weekenden iførte han sig den nyligt lancerede Predator Instinct Whiteout. Og det er ret tydeligt at det er første gang at han bære dem. Hvordan kan han ellers holde dem så rene?

Paolo Guerrero (Corinthians) - Nike Hypervenom (Blackout) Og mens Kaka er faldet for det whiteoutede design, så er Paolo Guerrero i Corinthians tilsynladende faldet for Blackout. Og enten så ved Guerrero ikke at Nike lige har sendt en sort Hypervenom på gaden eller også så ville han prøve at se om han selv kunne blackoute sine fodboldstøvler. I hvert fald har han ladet sit sine kreative handlinger gå ud over den røde Hypervenom fra Nikes VM kollektion. Og det holder ikke helt så godt. Så vi spørger pænt: Guerrero, hvis du vil have dine Hypervenom i sort, hvorfor får du så ikke bare dem fra Black Pack?

Robert Green (QPR) - Warrior Gambler Blackout Og ellers kan du også bare se på Robert Green, som i weekenden optrådte i et par fuldt blackoutet Warrior Gambler. Warrior har ellers gjort sig selv notorisk kendte for at have nogle sprudlende designs til deres fodboldstøvler. Men QPR målmanden er tilsynladende ikke så vild med de mange farver.

Pierre-Emerick Aubameyang (Dortmund) - Hypervenom Gold SE Og så flytter vi lige fokus væk fra blackout over på Aubameyang, som i midtugen gjorde et interessant støvlevalg. Han var nemlig hoppet i de gulddesignede Hypervenom, som blev præsenteret under VM i en hyldes til Neymar. Om Aubameyang havde samme drøm som Neymar da han var lille ved vi intet om, men guldstøvlerne går virkelig stærkt sammen med Dortmunds hjemmebanesæt. Det kan vi ikke sætte en finger på.

Mario Götze (Bayern München) - Magista Obra Sort/Neon/Rød Mario Götze har på mange måder gjort sig synonym med Magista Obra, særligt efter hans matchvindende mål i finalen ved VM i Brasilien. Og nu har han endnu engang gjort sig bemærket, efter at han i weekenden, tilsynladende som den første, optrådte i den sekundære farvevariant i Sort/Neon/Rød som kom på samme tidspunkt som Black Pack. Vi ved i er mange derude, der selv har ventet længe på at få lige præcis denne variant på fødderne. Hvilken af de tre første varianter synes du bedst om?

Nicholas Morton (South Hobart) - Nike GS Sort/Neon Vi runder denne uges støvlespot af med en gammel kending, som vi ikke får synet af særlig tit. I 2012 sendte Nike nemlig et stærkt begrænset parti af deres Green Speed eksperiment på markedet og det netop denne model, som Nicholas Morton tog med ud for en prøvetur. Og vi er nysgerrige: Til jer derude, der har været så heldige at spille i disse støvler, hvad synes i om dem? Og fortjerne de en genfødsel på et tidspunkt?

Weekenden bød endelig på åbningen af Premier League og vi er mange der sikkert ikke lavede meget andet end sidde foran skærmen i weekenden. Dette års Premier League byder også velkommen til spray-teknologien, som særligt kendt under VM. En teknologi, som der er blandede meninger omkring. Hvad synes du om den? Og nå ja, så optrådte Nasri endnu engang i sine whiteoutede Warrior Superheat. Det er nok ikke rigtig nogen hemmelighed længere at Warrior har fået endnu en Manchester City spiller ind i deres familie.