Adidas Finale 14 fodbold til Champions League gruppespillet

Adidas har nok engang lavet den officielle kampbold til Champions League, og igen er temaet stjerner med inspiration fra værtsbyen for finalen, Berlin. Kom med og se bolden, som nogle af verdens største stjerner skal bruge når de spiller om pokalen med de store ører.

Det er sikkert som amen i kirken - hvert år får vi et nyt design af den ikoniske adidas Champions League fodbold, der skal bruges til gruppespillet. Bolden hedder igen adidas Finale og fremviser nok engang det unikke paneldesign, lavet efter Champions League-logoet.

Bestil din nye adidas Finale Champions League fodbold lige her - kun 999,- kr.

Champions League 14/15 sparkes i gang d. 16. september når Europas elite støder sammen i duellen om til sidst at få æren af at løfte CL-trofæet. Med andre ord ser vi nogle af verdens bedste spillere stå over for hinanden i turneringen, der har eksisteret i sit nuværende format siden 1993. Adidas Finale 14 kommer dog i aktion allerede tirsdag aften når der spilles play-offs til gruppespillet, og dermed får vi altså et tidligt kig til den nye Champions League fodbold.

Denne sæsons turnering kulminerer med finalen på Olympiastadion i Berlin, d. 6. juni 2015. Og det er da netop også i Berlin - og Tyskland, at adidas har hentet det grafiske design til Champions League fodbolden. Stjernerne er nemlig sorte med rød/gule striber på - et fint, lille nik i retningen af det tyske flags farver.

På den tekniske side har adidas benyttet sig af deres innovative Thermobonding-teknologi, der dækker over at fodboldens paneler bliver varmet sammen, således at syningerne kan sidde på indersiden af overfladen. Dette giver en mere rund og vandafvisende fodbold, så den holder både sin form og vægt selv i våde forhold og derfor er mere forudsigelig at spille med.

Samtidig er adidas Finale fodboldens overdel udstyret med en nubret tekstur, der sikrer et bedre greb i bolden, så der er optimale betingelser for at stjerner som Robben, Ronaldo og Messi kan gøre fuldstændig hvad de har lyst med den. Tanken er, at de små knopper skaber mere friktion mellem støvle og bold, hvilket medfører bedre greb - og med større greb følger mere kontrol. Det kan man vel ikke brokke sig over.

Bestil din nye adidas Finale Champions League fodbold lige her - kun 999,- kr.

Vi glæder os meget(!) til at Champions League gruppespillet går i gang igen, og med den nye adidas Finale fodbold er der i alle fald gearet helt op til d. 28. august, hvor der bliver trukket lod til de forskellige grupper. Fodbolden er klar til Champions League. Er du?

Hvad synes du om den nye adidas Finale fodbold til Champions League - og er designet noget for dig? Del meget gerne dine tanker med os i boksen herunder nyheden.