Unisport WebTV: Jakob anmelder den nye Nitrocharge 1.0

I torsdags kunne adidas bekræfte at rygterne om en ny Nitrocharge generation var sande. Med en række opdateringer er adidas' motor klar til den nye sæson. Vi har taget den en tur på værkstedet for at kigge lidt under kølerhjelmen og se, hvad den nye motor er lavet af.

Lad det være sagt med det samme; den anden generation af Nitrocharge 1.0 er bedre end første. I hvert fald hvis vi spørger dagens anmelder Jakob. Han er nemlig i dagens anledning hoppet i den nye Nitrocharge. Og mens opdateringerne ikke nødvendigvis er revolutionerende, så lader det til at det var et forunftigt træk.

Gå ind og forudbestil den nye Nitrocharge 1.0 allerede nu - kun 1.444,-

Nitrocharge er som bekendt bygget til holdets motor og den nye generation har derfor også bevaret alle de elementer, som gør Nitrocharge til The Engine. Og mens funktionen og målet dermed er det samme, så er selve udførslen anderledes.

For ligesom at spillet er blevet hurtige og mere krævende fra den enkelte spiller, så er udholdelse også blevet et centralt område i fodbold. Og til dem som bygger deres spil op omkring det hårde arbejde er Nitrocharge derfor det perfekte værktøj.

Særligt i denne nye generation. For her har adidas' mest omfattende ændring fundet sted ved Nitrocharges Energysling som er blevet rykket længere op omkring pløsen og løber mere jævnt rundt om foden, for at fastlåse foden bedre på sålen.

Gå ind og forudbestil den nye Nitrocharge 1.0 allerede nu - kun 1.444,-

For det er netop hele formålet med Energysling. Den skal forsøge at mindske det energiforbrug der opstår, når spillere vender og drejer, accelererer og løber. Adidas' tese går nemlig på at jo mere fastlåst foden sidder i støvlen jo mindre energispild opstår, hvis foden til modsætning ligger og skrider rundt.

Udover Energysling har Adidas også ændret på Hybridtouch snuden, samt hælteksturen. Ændringer der er foretaget både for at give et mere komfortabelt fit og yde bedre beskyttelse ved slag. Men det er alt sammen noget, som du kan høre mere om i ovenstående anmeldelse. Så spild ikke mere tid og hop ind og se, hvad Jakob yderligere har at sige om den 2. generation af Nitrocharge 1.0.

Gå ind og forudbestil den nye Nitrocharge 1.0 allerede nu - kun 1.444,-

Den nye Nitrocharge kommer med masser af ny energi og er klar til at assistere den utrættelige motor på holdet. Hvad er dit indtryk af den nye Nitrocharge og lyder fodboldstøvlen som noget for dig? Lad os høre i kommentarfeltet herunder.