Mario Götze's VM-vindende Nike Magista Obra udstilles

D. 13. juli indskrev Mario Götze sig selv og sine Nike Magista Obra i fodboldens historiebøger med sit afgørende mål i VM-finalen mod Argentina. Den famøse venstre fodboldstøvle bliver nu udstillet i Berlin af Nike.

Efter euforien omkring VM-finalen havde lagt sig, pakkede Mario Götze og resten af de tyske medaljevindere deres tasker og vendte hjem til en heltemodtagelse i Tyskland. Med sig fra Maracana havde Götze sin finale-afgørende fodboldstøvler, som nu er kommet på udstilling i Nike Berlin, før Götze vil donere den væk.

Køb dit egen Nike Magista Obra Gul/Rød lige her - kun 2.099,- kr.

Her kan man komme forbi og komme helt tæt på Nike Magista Obra fodboldstøvlen, som i overtiden af VM-finalen liggende i luften sparkede bolden ind til en 1-0 sejr til Tyskland. Og mon ikke der er en fan eller to der får trykket næsen helt op mod glasset for at komme tæt på den unikke fodboldstøvle?

Mario Götzes mål markerede endnu et højdepunkt for den innovative Nike Magista Obra med Flyknit-teknologi samt den høje Dynamic Fit Collar, der giver et helt unikt fit og touch på bolden uden distraktioner. Det benyttede Götze sig i den grad af, da dan brysttæmmede bolden i feltet, satsede alt og sendte bolden i kassen med en flugter.

Selv fortæller Götze om målet, at "da jeg scorede målet, gik det egentlig ikke rigtig op for mig hvad der lige var sket - der var det bare rendyrket glæde at tænke på at jeg havde hjulpet holdet med at få vores fælles drøm til at gå i opfyldelse".

Køb dit egen Nike Magista Obra Gul/Rød lige her - kun 2.099,- kr.

ALT_TAG

Hvilken fodboldstøvle ville du have valgt, hvis du skulle spille en VM-finale - og kunne du godt tænke dig at se Mario Götzes Nike Magista Obra tæt på? Del meget gerne dine tanker med os herunder.