Adidas hylder Tysklands VM triumf med særlig t-shirt

Tyskernes VM triumf i Brasilien var ikke bare en imponerende sejr i sig selv. Fra et historisk perspektiv betød det også at tyskerne springer op på en delt andenplads med Italien i statistikken over flest VM sejre. Det lader adidas naturligvis ikke gå ubemærket hen.

Festen var ikke til at stoppe da det tyske landshold vendte hjem fra Brasilien med VM trofæet under armen. Og i adidas er de da heller ikke helt færdige med at hylde deres landsmænd. For med denne t-shirt omfavner adidas hele Tysklands VM historie med en stjerne, for hver af de fire VM triumfer landet har opnået.

Hyld de tyske verdensmestre med adidas' Winner t-shirt - kun 249,-

I hver stjerne har adidas indskrevet årstallet, for Tysklands VM sejre. Her fandt den første sted i 1954, hvor det daværende Vesttyskland slog Ungarn med 3-2. Efterfølgende skulle der gå 20 år, før Vesttyskland igen kunne stå med det ikoniske VM trofæ efter en historisk finale på hjemmebane mod Holland.

I 1990 kom tyskerne tilbage øverst på podiet, efter at de slog netop de samme modstandere som de gjorde i år, nemlig Argentina. Og det er netop årets sejre som står øverst på trøje i en guldstjerne. Samtidig er trøjen hvid netop som Tysklands klassiske landsholdstrøje.

Hyld de tyske verdensmestre med adidas' Winner t-shirt - kun 249,-

Denne Tyskland Winner T-shirt hylder Tysklands VM historie med årstallene for alle 4 VM triumfer. Hvilken af Tysklands sejre betragter du som den mest imponerende og største i landets historie?