Unisport WebTV: Jakob går i tech-mode med den nye Nitrocharge

I går kunne adidas løfte sløret for deres 2. generation af deres fodboldstøvle til den utrættelige motor på holdet. Og mens det nok nærmere er en evolution frem for en revolution, så har adidas stadig foretaget en del ændringer. Se med her, når Jakob går i nørde-mode og taler om de tekniske elementer i den nye Nitrocharge 1.0.

Selvom Nitrocharge blot har været på markedet i lidt over et år, så har adidas' The Engine virkelig formået at finde sig til rette på sin helt egen plads på markedet. For med Nitrocharge har adidas bygget en fodboldstøvle på en række elementer, som ikke findes på samme fokuserede måde andre steder.

Gå ind og forudbestil den nye Nitrocharge 1.0 allerede nu - kun 1.444,-

Og det er først og fremmest støvlens karakteristiske Energysling, som gør denne del af arbejdet. I den første generation havde adidas introduceret Energysling, placeret en smule diagonalt henover vristen. Tanken bag skulle være at holde foden fast på sålen, så den ikke skred ved vendinger og retningsskift.

Denne tanke har adidas forfulgt i 2 år ved at zoome ind på den energifyldte motor på holdet, som løber uden pause i 90 minutter. Og efter 1 år med den første generation, kom adidas nu frem til at deres Energysling krævede en ny placering. Efter tæt kontakt og masser af feedback fra en række af deres Nitrocharge spillere, har adidas nu rykket deres Energysling længere op, gjort den bredere og sidder samtidig også mere lige hen over vristen for at give en mere naturlig lockdown.

Gå ind og forudbestil den nye Nitrocharge 1.0 allerede nu - kun 1.444,-

Og som Jakob forklarer, så er denne Energysling jo grundlæggende set bare en langt mere højteknologisk måde at vikle tape rundt om foden, som utallige spillere har gjort før, for at holde foden fastlåst til sålen. Men lad os da bare hurtigt blive enige om at den højteknologiske måde holder en del bedre end tape.

Den nye Nitrocharge 1.0 blev lanceret i går og er dermed klar til at levere energi og støtte til den nye sæson. Adidas har allerede leveret to forskellige farvevarianter til den nye Nitrocharge, som udover en opdateret Energysling også har fået sig et par ændrigner på Hybridtouch delen, som ikke længere kommer med de mange syninger, for at give et mere personligt fit.

Gå ind og forudbestil den nye Nitrocharge 1.0 allerede nu - kun 1.444,-

Jakob har taget den nye Nitrocharge med ind i Tech-studiet og undersøgt, hvad der lige præcis gør den nye Nitrocharge ny. Og selvom konceptet bygger på samme ide, så har adidas fundet plads til en del forbedringer. Hvad synes du om "The Engines" koncept og den nye generation? Er denne motor dit værktøj til den nye sæson?