Belgien indgår aftale med adidas og se frem mod EM 2016

Efter at have samlet sig uvurderlig erfaring ved VM i Brasilien kan De Røde Djævle fra Belgien nu se frem mod EM, som afholdes om to år hos naboerne fra Frankrig. Og som en start på oprustningen til kvalifikationen har Belgien indgået i et partnerskab med adidas, som starter officielt fra den 1. september 2014.

Belgiens landshold bliver betragtet som et af de mest lovende og spændende landshold i verden. Med en trup af unge, men allerede etablerede stjerner i mange af verdens største klubber, er der mange der forventer store ting fra de belgiske djævle. Senest sluttede de på en 5. plads ved VM i Brasilien og beviste dermed at der er et potentiale i truppen, som om nogle år helt sikkert vil blive indfriet.

Nu er adidas så trådt ind i den belgiske familie for at bidrage til det emperium som belgierne skal til at bygge op. Og faktisk er det ikke første gang at adidas er med til at skabe store resultater med Belgien. Tilbage i 80'erne sad de tre striber således også på skuldrene af Belgien, da de blev nummer 2 ved EM i Italien i 1980 og nummer 4 ved VM i Mexico 6 år senere.

Dermed genoptager de to parter et vellykket samarbejde, der fandt sted i en af Belgiens mest succesfulde periode. Filip Van Doorslaer, Marketing og Eventchef hos det belgiske fodboldforbund er da også begejstret for aftalen: "Når man tænker på at vi tilbragte vores mest succesfulde periode sammen, så er vi stolte af igen at kunne arbejde med dette historiske og prestigefyldte brand. Adidas' hidtige præstationer og kontinuerlige innovation vil give belgisk fodbold et ekstra skub."

Aftalen er først og fremmest lavet med målet om at nå EM i Frankrig i 2016 og den første belgiske landsholdstrøje i det nye samarbejde mellem adidas og Belgien vil således blive taget i brug første gang når Belgien møder Australien i en træningskamp.

Belgien har store planer om at bygge et landshold op og med adidas er der ingen tvivl om at De Røde Djævle har taget endnu et skridt i den helt rigtige retning. Hvad synes du om det nye samarbejde og Belgiens nye landsholdstrøjer?