Nike og Kevin-Prince Boateng præsenterer: Tech Pack

Det er sjældent det der foregår på banen, som adskiller de gode fra de bedste. I stedet er det det, som sker når lysene er slukket, der former lederne. Ledere bestemmer deres egen skæbne, men på vejen til storhed findes der hjælpemiddeler og her er Nike et af dem. Kom med når vi ser på Tech Pack.

Motivation og disciplin er nogle sære størrelser. Det ene udelukker ikke det andet, men sammen kan det skabe gnister. Og det er netop disse gnister der konstant driver de bedste til at blive bedre. Nikes nye Tech Pack er udviklet til dem, som aldrig stiller sig tilfredse med at være nr. 2.

Den nye Tech Pack er udviklet til de køligere dage, hvor det det hårde arbejde virkelig skal drives af disciplinen. Så for at gøre træningen en smule sjovere, har Nike skabt noget træningstøj med to hovedformål: Varme og letvægt. Tøjet er lavet, så det både kan bruges til træning og fritid og selvfølgelig med Nikes sans for mode.

De to trøjer, Tech Windrunner og Tech AW77 er lavet ud fra en termisk konstruktion, som holder på kroppens varme, selv under kolde forhold. Vindblæseren er samtidig vandafvisende, så den også kan bruges ved de regnfulde løbeture. Pasformen er lavet så trøjerne sidder tæt på kroppen og giver et tæt fit.

Og apropos de bedste, så har Nike ikke skullet lede langt for at finde det rette rollemodel. Den stærkt modebevidste Kevin-Prince Boateng er nemlig et perfekt eksempel på en fodboldspiller, som ikke bare påtager sig lederrollen på banen, men også går først på træningsbanen, hvor han konstant arbejder på at forbedre sine styrke og overvinde sine svagheder. Siden han har været lille har han trænet hårdt for at opnå sine mål og det ligger derfor i hans natur at gå forrest.

"Jeg er meget tændt lige inden en kamp. Jeg skubber til mine medspillere og råber til dem. Det er positiv energi. Dine holdkammerater skal se det i dine øjne, at du går forrest - så de kan følge med," siger Kevin-Prince Boateng, som altså viser, hvordan Nikes nye Tech Pack skal bæres.

Nike Tech Pack, der blev introduceret i 2007, har lige siden første fløjt været skabt med ønsket om at levere fremadtænkende design samtidig med at der er fokus på en kompromisløs, funktionel kvalitet. Siden introduktionen af Nike Tech Fleece i 2013 har der endvidere også været fokus på at genskabe looket blandt nogle af de allermest ikoniske stykker Nike-tøj - dog igen med fokus på topmoderne materialer samt suveræn åndbarhed og isolationsevner.

Med andre ord er Nike Tech Pack lidt af det hele - det giver dig en vanvittigt lækker pasform samt god funktionalitet alt imens tingene samtidig ser drøngodt ud. Derfor kan du bruge den både når du er på vej til træning, kigger på plader eller endda lige snupper en omgang fritter med brormand, som Kevin-Prince Boateng...

Nike Tech Pack lander d. 28. august, hvor du selv kan pifte stilen op med de lækre styles - som du naturligvis finder lige her på Unisport.dk. Indtil da hører vi meget gerne dine tanker om det højteknologiske og moderne tøj i boksen liger herunder.