Adidas fyrer op under kedlerne med endnu en Nitrocharge i Rød

Med en ny sæson følger der nødvendigvis også nye fodboldstøvler og det lever adidas så sandelig også op til. I løbet af pre-season har vi set en række fodboldsspillere optræde i, hvad der kunne ligne en ny Nitrocharge. I morges kunne adidas bekræfte, hvad vi alle mistænkte. Og netop nu har de sågar leveret en ekstra farvevariant i Rød/Hvid/Sølv.

Det kan være hårdt at starte op på en ny sæson, efter en lang sommerferie med masser af god mad og mange stilleliggende timer i solen. Derfor falder det på et utrolig tørt sted, efter at adidas i dag har præsenteret en forstærket og endnu mere energifyldt fodboldstøvle til holdets motor. Og til dem der ikke helt følte sig overbevist af formiddagens farver, kommer der her en endnu mere farverig variant.

Gå ind og forudbestil den nye Nitrocharge Rød/Hvid/Sølv allerede nu - kun 1.444,-

Nitrocharge blev medlem af adidas familien sidste år og har efterfølgende været den foretrukne fodboldstøvle hos hårdtarbejdende stjerner som Dani Alves og Javi Martinez. Støvlen har siden fået kælenavnet The Engine og det er bestemt ikke nogen tilfældighed. Nitrocharge 1.0 er nemlig udviklet med henblik på at mindske energispildet mest muligt.

I denne overvejende røde model kommer de tre adidas striber i sølv, mens adidas har farvet den karakteristiske Energysling i en kombination af hvid og blå. Og på denne nye Nitrocharge 1.0 kommer netop Energysling i en formateret udgave. Den er blevet både bredere og er blevet rykket op så den sidder mere jævnt over vristen, så den giver et mere naturligt lock-in. Således er adidas' ambition at fodens fastlåses på sålen, så energiforbruget ikke går til spilde ved retningsskift og acceleration.

Gå ind og forudbestil den nye Nitrocharge Rød/Hvid/Sølv allerede nu - kun 1.444,-

Adidas har da også været i tæt kontakt med deres spillere under hele udviklingsforløbet og her kunne adidas erkende at der var et behov for en mere naturlig lock-down. Derfor valgte adidas altså at placere deres Energysling over pløsen og snørebåndet, så når fodboldstøvlen spændes, vil slyngen automatisk omfavne foden i et dejligt bjørnkram og holde fast på foden.

Omkring hælen har adidas også valgt at ændre konstruktionen en smule således at de små beskyttende puder, som tidligere sad bagerst på hælen er flyttet ned langs siderne af den bageste del af foden. Samtidig har adidas også børstet det mesh, der sidder omkring dette område så materialet nu føles mere blødt og behageligt, men stadig har bevaret sit støttende og stabile format for at holde midterfoden på plads.

Gå ind og forudbestil den nye Nitrocharge Rød/Hvid/Sølv allerede nu - kun 1.444,-

Den nye Nitrocharge er bygget på samme læst som den første generation, dog synes forfoden at give en smule mere plads, som også er blevet påvirket af en ændring i strukturen på overfladen af forfoden, som ikke længere kommer med de mange syninger. I stedet er det blevet erstattet af en glattere overflade. På indersiden har adidas også tilføjet en række forformede puder for beskyttelse, ligesom en Dribbletex lignende tekstur er blevet tilføjet til forfoden.

I bunden af Nitrocharge 1.0 er alt ved det gamle. Således er støvlen stadig bygget på adidas' Sprintframe ligesom Speedtraxion 2.0 stadig udgør knopkonfigurationen. Det andet unikke Nitrocharge element, Energypulse sidder også på sålen. Denne konfiguration er udviklet for at sikre en spændstig og stabil sål, som bevarer et stabilt underlag ved alle slags bevægelser med foden.

Gå ind og forudbestil den nye Nitrocharge Rød/Hvid/Sølv allerede nu - kun 1.444,-

Alt i alt er den nye Nitrocharge 1.0 ikke bare blevet mere stabil, men har også fået et opdateret look som allerede i dag har resulteret i to forskellige farvevarianter. Hvad synes du om denne røde udgave? Go eller no-go?