For fodboldspillere og fans har det helt store fokus i år været på VM i Brasilien. En sportsbegivenhed der kræver det bedste fra alle. Men bare fordi at VM er overstået betyder det ikke vi kan læne os tilbage og slappe af. Det gælder om at holde dampen oppe og her hjælper Nike os på vej med deres nye træningskollektion.

I Nike familien befinder der sig nogle af verdens største fodboldsspillere og spørger man, hvordan de har nået deres mål, vil de næppe svare at de kom sovende til det. Budskabet i Nikes nye kampagne handler netop om at det kræver hårdt arbejde, ikke blot op til de store begivenheder og ikke kun i kampe, men ved hver eneste aktion.

Find et stort udvalg af det nyeste træningstøj fra Nike GPX II lige her

Og for at følge op på deres opfordring har Nike designet en træningskollektion, som tilbyder en komfort og præstationsfremmende teknologier, der hjælper spillerne med at yde sit absolut bedste på træningsbanen. Kollektionen indeholder to linjer, Nike Select og Nike GPX II. Tøjet er designet med inspiration fra sommerens friske farver, så du kan matche Nikes fodboldstøvler i Neon og Hyperpunch. Og i Nikes GPX II linje finder vi således fire forskellige farver, så der er gode muligheder for at kombinere på kryds og tværs og sætte sit personlige præg på sit eget look på træningsbanen.

Find et stort udvalg af det nyeste træningstøj fra Nike GPX II lige her

Selve tøjet er udviklet med stor indsigt i, hvordan det kan skabe den største komfort for spillerne, så energien udelukkende kan bruges på at yde sit bedste på banen. Nike har blandt andet designet hele ryggen med et særligt udviklet mesh, som giver en udluftning, hvor det er mest nødvendigt. Resten af trøjen er naturligvis også udviklet med samme ventiliationssystem, dog med et lidt anderledes strik end på ryggen.

Også pasformen har Nike haft stor fokus på, og har blandt andet lavet syningerne på trøjen i en struktur som afhjælper de mest naturlige bevægelsesmønstre. På den måde vil friheden føles uendelig i tøjet, og man vil knap bemærke at man har det på.

Find et stort udvalg af det nyeste træningstøj fra Nike GPX II lige her

Shortsene er lavet med et lidt længere og smallere fit. Det har Nike gjort med en ambition om at skabe større bevægelsesfrihed. På den måde vil det også være nemmere for de smidige spillere at lave små hurtige vendinger. Samtidig er de lavet med mesh paneler på udvalgte områder med samme mål som de ovennævnte t-shirts at give ventilering de steder, hvor det er mest nødvendigt.

Alt træningstøjet fra t-shirts til sokker er naturligvis også udviklet med den populære Dri-FIT teknologi. Siden Nike begyndte at benytte sig af Dri-FIT har det været en anderledes oplevelse at løbe rundt og svede. Teknologien sørger nemlig for at holde tøjet let ved at være vand- og fugtafvisende. Da tøjet ikke absorberer sveden vil en hård omgang træning derfor slet ikke mærkes på samme måde og man vil virkelig mærke, hvilken betydning komfortabelt tøj har.

ALT_TAG

Nikes nyeste træningstøj er virkelig blevet taget ned fra deres bedste hylde. Både design- og kvalitetsmæssigt er GPX og Select linjerne udviklet til at bæres af de bedste. Så der er ingen tid at spilde. Men hvad er din mening om Nikes træningstøj? Falder det i din smag, eller foretrækker du noget andet? Giv din mening til kende i kommentarfeltet herunder.