Weekendens støvlespots: NikeID og miadidas tager over

Endnu en weekend er overstået og igen har der været gang i den på alvedens fodboldbaner. Mens vi går og venter på at de store europæiske ligaer starter, tager vi et kig på, hvilke fodboldstøvler der har været i aktion.

David Edwards (Wolverhampton Wanderers FC) - Adidas Adipure 11Pro (miadidas) Efter en årrække med dårlige resultater, er Wolverhampton på vej tilbage på rette spor. Det understregede de ved at vinde sæsonåbningens kamp mod Norwich med 1-0. Matchvinderen var David Edwards, men det var nu ikke derfor at vores opmærksomhed faldt på ham. Det var derimod hans fodtøj. For tilsynladende er Edwards en sand klubmand. Han har nemlig benyttet sig af adidas' tilbud om at designe sine egne fodboldstøvler, som er lavet i Hvid/Orange/Sort. Samme farver som The Wolves og Edwards skal have et godkendt med herfra.

Danny Batth (Wolverhampton Wanderers FC) - Nike Magista Opus (NikeID) Og i fejringen af Edwards mål, faldt vores øjne tilfældigvis over en anden spiller, der har tyet til sin egen kreativitet. Således optrådte Danny Batth i sine selv-designede Magisa Opus, som ved første øjekast kunne minde en smule om de nyligt lancerede farvevariant i Sort/Neon. Kigger man nærmere efter vil man dog se Neon farven slet ikke er med i denne model, ligesom at Nike swooshet er farvet i gult ligesom dele af hælen er det.

Andy Reid (Nottingham Forest) - Nike Magista Opus (NikeID) Det er dog ikke kun Danny Batth og David Edwards, der har været ude med deres egne kreative evner. Også Andy Reid fra Nottingham Forest har været et smut forbi NikeID og ligesom Edwards givet sine fodboldstøvler et ægte holddesign med samme farver som klubbens Rød/Hvide farver.

Jack Hunt (Notingham Forest) - Adidas Predator Instinct Whiteout I år fejrer adidas deres Predator's 20 års jubilæum og det resulterede blandt andet i en præsentation af en Predator Instinct i Blackout og Whiteout. Og tilsynladende er Jack Hunt (i øvrigt et skræmmende passende navn til sine fodboldstøvler) faldet for det stilrene look som den nye Predator Instinct Whiteout har. Og med det rød/hvide spillertøj, ser det da også utrolig stilet ud.

Abel Hernandez (Palermo) - Nike Mercurial Vapor X Black Pack Mens Championship åbnede i denne weekend, så er der lige lidt endnu før de starter i Italien. Her løber en anden oprykker, Palermo, rundt og forbereder sig på deres tilbagevenden i Serie A. Og her spottede vi deres uruguayanske angriber Abel Hernandez i den nye Mercurial Vapor X fra Black Pack. Som vi understregede i sidste weekend er det et sjældent syn at se Black Pack på professionelle fodboldspillere og vi benytter derfor enhver lejlighed vi får til at fremhæve dem.

Besart Berisha (Brisbane Roar FC) - Adidas f50 adizero Pitch Black Pack Og det samme er tilfældet med adidas' sorte f50 fra deres Pitch Black Pack. Så da vi spottede Besart Berisha i en venskabskamp mellem A-league All Stars og Juventus, så blev vi også lige nødt til at smide dem med. Berisha er særligt kendt i Danmark for hans tid i både Aab og Horsens, hvor han havde stor succes, men måtte ende sit ophold i Danmark med en fyring fra Horsens. I dag vælger vi dog at fremhæve ham for sit valg af fodboldstøvler.

Paul Pogba (Juventus) - Adidas Predator Instinct Tribal Pack Og netop i denne kamp var der rent faktisk lidt af hvert at spotte. Her fandt vi blandt andre Paul Pogba som tilsynladende er på vej mod et mærkeskifte fra Nike til adidas. Pogba har ellers i lang tid viet sin loyalitet til CTR360 kollektionen, men nu hvor Nike har stoppet produktionen på den silo, ser det ud til at Pogba ser mod nye græsgange. I hvert fald er han sidst spottet i de nye Predator Instinct fra Tribal Pack.

Simone Pepe (Juventus) - Adidas Nitrocharge 1.0 (?) Og apropos nye fodboldstøvler. De sidste uger har en del fugle kvidret om en ny model fra adidas' Nitrocharge. Og denne model som Simone Pepe optrådte i i weekenden, kunne måske være et bud på den nye Nitrocharge? I hvert fald kommer fodboldstøvlen fra adidas og det ligner tilnærmelsesvist meget en Energysling der løber tværs over vristen. Så spørgsmålet er: Er dette den nye Nitrocharge?

Alexandre Pato (Sao Paulo) - Nike Mercurial Superfly Rød/Gul custom Vi har tidligere set Cristiano Ronaldo i en lav udgave af Mercurial Superfly, og nu er Pato fra Sao Paulo gået med på moden. Forskellen er blot, at hvor Ronaldo har fået lavet en unik udgave af Nike, så har Pato selv haft gang i saksen og klippet sin Dynamic Fit Collar af sin Superfly. Sådan kan man naturligvis også gøre, når man foretrækker Flyknit-overdelen men godt kan lide det lave look på sine fodboldstøvler.

Lee McCulloch (Rangers) - PUMA King SL Hvid/Sort/Gul At få øje på nogle af de gamle dages klassikere som for eksempel Copa Mundial og PUMA King er efterhånden en sjældenhed. Så da vi faldt over Lee McCulloch optræde i sine PUMA King, kunne vi ikke lade være med at hive ham med. McCulloch snyder dog lidt, for denne model er ikke den helt traditionelle variant. Tidligere på året præsenterede PUMA en SL model af kongen og det er denne som McCulloch er hoppet i. Således er den PUMA King SL ikke lavet med en overdel i læder men med det lette japanske mikrofiber, som giver støvlen en kampvægt på bare 171 gram. Et helt godkendt alternativ, hvis man absolut vil spille i den klassiske model fra PUMA.

Alessandro Del Piero (Sydney FC) - Adidas Adipure 11Pro (Custom) Del Piero kunne i weekenden hilse på alle sine tidligere holdkammerater fra Juventus, da han optrådte som anfører for A-league All Stars holdet. Og det gjorde han virkelig med stil. Han mødte nemlig op i et par helt særligt designede 11Pro's. Og Del Piero er virkelig gået hele vejen med glimmer og mønstre og hvad enten man synes om designet, så skal Del Piero da have point for at gå sine egne veje.

Denne uges støvlespot har budt på en helt masse fodboldstøvler, hvor spillerne har forsøgt at give dem et personligt touch ved at designe dem selv. Hvad synes du om at designe sine egne fodboldstøvler og er det noget du selv har prøvet? Hvilke støvler kunne du godt tænke dig at designe selv og hvordan skulle de se ud?