Hvis der er en fodboldstøvle fra adidas' sortiment, som der kæles lidt ekstra for hos tyskerne, så er det Predator-kollektionen. I år er det 20 år siden verden så den første udgave af rovdyret og det har adidas tænkt sig at fejre med stil. Er du klar til at lade dit instinkt tage over?

Kort før VM præsenterede adidas verden for et nyt rovdyr. Et rovdyr med et mere aggressivt og skarpere instinkt end tidligere. Passende nok navngav Die Drei Streifen deres nyankomne Predator Insinct. Nu er VM slut og en ny sæson ligger for døren. I en ny video med Mesut Özil i hovedrollen, viser adidas helt præcis, hvad det vil sige, når instinktet tager over.

Forudbestil de nye adidas Predator Instinct i din yndlingsfarve nu kun 1.444,- kr.

Adidas' Predator er blevet gjort ikonisk efter at legender som David Beckham og Zinedine Zidane optrådte i den. I år, 20 år efter den første Predator ankom til fodboldverdenen, hylder adidas kontrolstøvlen med Predator Instinct. En fodboldstøvle der implementerer rovdyrets skarpe instinkt i både designet og det teknologiske fundament.

Og hvad betyder det så? Jo, et af de elementer, som har gjort fodoldstøvlen unik er de SL gummizoner, som er placeret på overdelen. Disse zoner er på den nye Predator Instinct lavet meget mere fremtrædende og øger dermed det skarpe touch på bolden. Den største forandring er dog den nye control frame, som øger boldkontrollen under fodsålen.

Forudbestil de nye adidas Predator Instinct i din yndlingsfarve nu kun 1.444,- kr.

Vi har allerede set fire farvevarianter samt en White- og Blackoutet variant af den nye Predator Instinct, men det er slet ikke slut endnu. For i løbet af året vil adidas præsentere hele 14 varianter af Predator støvlen og det betyder at vi har utrolig meget spændende at se frem til.

Med Predator Instinct forsøger adidas at omfavne fodboldstøvlens sande identitet. Nemlig det milimieter præcise touch. Et element som alle Predators fodboldsspillere er en repræsentation af. For udover Mesut Özil optræder spillere som Osar, Xavi og det tyske stortalent Julian Draxler i Predator Instinct.

Forudbestil de nye adidas Predator Instinct i din yndlingsfarve nu kun 1.444,- kr.

ALT_TAG

Adidas er godt i gang med at bygge et imponerende år op for deres ikoniske rovdyr og med så store legender i familien som Predator bærer rundt på, så er sådan en hyldest som denne også det mindste adidas kunne gøre for deres rovdyr. Hvad synes du om den nye Predator Instinct? Er du lige så begejstret for den, som adidas er?