Unisport WebTV: Sådan ser vores #Unisportlife ud

Hvad enten du er sammen med vennerne til en omgang FIFA, på træningsbanen eller i kamp så har alle de aktiviter én ting til fælles: Det er udlevelsen af #Unisportlife!

Okay vi indrømmer det. Vi elsker ikke bare fodbold. Vi ånder og lever for det. Og I behøver ikke at skjule det for os, for vi ved at I har det på samme måde. Og nu hvor sandhederne er lagt på bordet skal vi så ikke bare allesammen tage 1 minut og 51 sekunder til at nyde nogle af de smukke facetter ved spillet vi elsker så højt.

For når Jakob og Joltter tager ud for at anmelde et par fodboldstøvler, en fodbold eller bare for at gøgle rundt, så sniger der sig i ny og næ nogle ret så svedige tips og tricks ind. Og det har vi samlet i en video, for at vise jer, hvordan vores #Unisportlife ser ud.

Unisportlife danner fundamentet for det liv, så mange drenger og piger rundt omkring i verden udlever hver dag. Det er inddragelsen af alle fodboldens smukke facetter i alt hvad man foretager. Unisportlife er grundlæggende set for dem, der ikke kan få nok af fodbolden. Ikke i dag, ikke i morgen, ikke nogensinde.

Vi har lavet en video, som omfavner vores #Unisportlife. Og nu tænker vi at det er din tur til at dele dit #Unisportlife med os. Ligegyldigt, hvor i verden du befinder dig så hashtag dine billeder og videoer med #Unisportlife på Instagram. Så vis os: Hvordan ser dit #Unisportlife ud?