PUMA #ForeverFaster - Calling all troublemakers

#Foreverfaster - Calling all troublemakers. Sådan lyder titlen på PUMAs nye kampagnevideo, der opfordrer fodboldspillere og atleter på tværs af sportsgrene til at turde skille sig ud og faktisk være lidt på tværs. Og hvem passer bedre til netop den beskrivelse end Mario Balotelli?

Helt i tråd med titlen er der godt og grundigt fart på PUMAs nye kampagne, #ForeverFaster, hvor nogle af deres største stjerner er med. Budskabet er klart - PUMA hungrer altid efter mere, og i deres søgen efter at skubbe sportsverdenen fremad, vil de altid stræbe efter at være hurtigere end de andre. Ikke hurtige. Hurtigere.

Samtidig bliver der sendt et skud ud til at alle, der ikke altid gør tingene som alle andre, og som tager en chance i ny og næ. Dem, der gør noget vildt og stadig vinder. Og nå ja, hvad er så mere passende at tage fat i Mario Balotelli og Usain Bolt og proppe dem i en jacuzzi omgivet af letpåklædte kvinder mens de siger ting som "det frarådes at adlyde...?"

Ud over jacuzzi-scenerne (som vi i øvrigt stadig har en griner over er med i reklamen) viser den, at det handler om ikke at være bange for at løbe risici og vise sin personlighed frem på fodboldbanen. Det gælder uanset om man er en fartdjævel som Marco Reus og Sergio Agüero eller en kreativ type som Mario Balotelli og Cesc Fabregas.

D'herrer Reus og Agüero har begge har en kraftig finger med i at udvikle PUMA evoSPEED 1.3, som er skræddersyet til spilleren, der ønsker at sætte sin direkte modstander til vægs. Den leverer både et godt fit, lav vægt og en god fleksibilitet, og er derfor skabt til at være på tværs, lave den frække finte og så sætte farten op. Altid hurtigere...

Er du #ForeverFaster? Så køb dine PUMA evoSPEED 1.3 lige her - kun 1.359,- kr.

Er man omvendt i samme båd som Balotelli og Cesc Fabregas og har sin PUMA evoPOWER 1 på fødderne, er der lagt i kakkelovnen til masser af skydstyrke og en fodboldstøvle med fokus på kreativitet. Nogle gange kan man både være kreativ OG en farverig person, og til den type spiller er evoPOWER 1 perfekt, da den tillader foden at bevæge sig naturligt og spilleren udtrykke sig uden de store distraktioner.

Gør som Balotelli og Fabregas og bestil din PUMA evoPOWER 1 her - kun 1.359,- kr.

Med andre ord - uanset om man er til fart (den højeste fart, i øvrigt) eller rendyrket kraft og kreativitet, så har PUMA lidt af hvert at byde på. Og så gør det ifølge tyskerne heller ikke noget, hvis man samtidig er en lille smule ballademager.

Hvilken PUMA fodboldstøvle ville du vælge hvis du skulle lade din indre ballademager udtrykke sig og ikke altid nødvendigvis holde dig 100 % til konventionerne? Del meget gerne dine tanker med os herunder, på Facebook, Twitter og Instagram.