James Rodriguez får Golden Boot og gylden f50 fra adidas

En af VM's helt store oplevelser kom fra et noget uventet sted. Blot 23-årige James Rodriguez satte nemlig alle stjerner til vægs og blev topscorer med 6 mål. I dag har adidas så præsenteret ham for The Golden Boot og samtidig givet ham 6 eksklusive par f50 adizero i guld. Et par kan han beholde, men de resterende 5 par skal gives væk.

Efter at Colombia måtte acceptere tabet af deres store stjerne Radamel Falcao, var der ikke mange der havde spået Los Cafeteros noget stort VM. Men ud af asken rejste en lille ukendt troldmand sig og førte nationen til deres bedste VM nogensinde. I dag er han ikke så ukendt længere, særligt ikke efter at Real Madrid sikrede sig den colombianske VM topscorer på en 6-årig kontrakt. Men før James kastes for ilden i La Liga, er det på sin plads at hylde hans store præstation ved VM.

For med 6 mål blev James Rodriguez ikke bare topscorer ved VM. Han satte også nogle af verdens største stjerner som Neymar, Messi og Arjen Robben til vægs. Og som om dette ikke var nok, blev et af disse mål, nemlig målet mod Uruguay i 1/8-dels finalen, kåret til turneringens mål. Så selvom Colombia røg ud til Brasilien i kvartfinalen, så vil James Rodriguez nok ikke se tilbage på VM 2014, som en fiasko. Det ville i hvert fald være ret arrogant.

Dermed tilslutter James Rodriguez sig en eksklusiv klub af legendariske VM topscorere som Ronaldo, Davor Suker, Gerd Müller og senest Thomas Müller, der ligesom James blev VM topscorer ved sit første VM. Udover James som fik tildelt the Golden Boot gjorde adidas rent bord ved VM med Manuel Neuer som vinder af the Golden Glove og Lionel Messi, der vandt Golden Ball.

I anledningen af denne hyldest til VM's kæledægge har adidas også besluttet sig for at benytte lejligheden til at gøre noget helt specielt. Således har de designet 6 eksklusive par (et par for hvert mål James lavede), af James' foretrukne fodboldstøvle f50 adidzero.

Og disse fodboldstøvler er ikke bare unikke fordi de kun kommer kommer i 6 par. For James vandt jo trods alt the Golden Boot, så hvorfor ikke guldbelægge fodboldstøvlerne? Og det kunne adidas tilsynladende ikke finde nogen indvendinger mod. For det er præcis hvad de har valgt at gøre. Samtidig har de tilføjet tekste: "top goalscorer of the FIFA World Cup™" på siden af støvlen.

De 6 par f50 adizero vil ikke blive solgt, men derimod blive givet væk på forskellige måder og første par er allerede i omløb på James Rodriguez' og adidas Footballs Twitter profiler.

James Rodriguez er i dag blevet præsenteret for sin Golden Boot som han sikrede sig ved at score 6 mål i Brasilien og dermed blive topscorer. Og med en ny kontrakt i Real Madrid og et par eksklusive guldstøvler, må man virkelig sige at den colombianske cafetero er blevet en sand guldfugl. Hvordan spår du colombianerens fremtid?