Bayern München trilogien er fuldendt med den nye 3. trøje

Så er en af Europas største klubber klar til at tage den nye sæson ved hornene og vise resten af verden, hvor pokalerne skal stå. Adidas har nemlig her til morgen løftet sløret for Bayern Münchens nye 3. trøje, som først og fremmest omfavner klubbens stolte traditioner i Champions League. Se den her.

Det er få klubber der bærer rundt på så flotte rekorder som de tyske mestre fra München. Senest kunne Bayern München skrive en ny rekord til den liste, da de sidste sæson vandt den hjemlige lige allerede efter 27 spillerunder. Den nye 3. trøje hylder dog først og fremmest de triumfer klubben har skabt uden for landets grænser.

Gå ind og forudbestil Bayern Münchens nye 3. trøje lige her - kun 599,-

I et iøjenfaldende look kombineret af sort og rød, med detaljer i sølv, forsøger adidas således at omfavne Bayerns store europæiske ambitioner, hvor de i år vil forsøge at bringe pokalen med de store ører hjem, hvor de mener den hører til.

Adidas har aldrig lagt skjul på at deres samarbejde med landsmændene fra München er noget som de værdsætter ekstra meget. Og det fremgår da også tydeligt a den trilogi adidas har designet til Bayern München for den kommende sæson. I alle tre trøjer er der inkluderet en tydelig bevidsthed om det stilmæssige aspekt. Denne 3. trøje oser da også af stolthed og selvbevidsthed med det dominerende sorte look brudt af den vertikale røde linje, der løber ned langs fronten og gennem klubbens ikoniske logo.

Gå ind og forudbestil Bayern Münchens nye 3. trøje lige her - kun 599,-

For at hjælpe spillerne på vej, har adidas søgt mod at udvikle en spillertrøje, med så få distraheringer som muligt. Det har de dels gjort ved at gøre trøjen så let som muligt, ved at bruge et letvægtsmateriale, samtidig med at de benytter sig af ClimaCool. En teknologi som sørger for at holde trøjen tør ved at lede fugt og sved væk fra kroppen og tøjet.

Gå ind og forudbestil Bayern Münchens nye 3. trøje lige her - kun 599,-

Med denne 3. trøje fra adidas er Pep Guardiolas tropper klar til at indtage Tyskland og ikke mindst Europa i en ny sæson. Den sorte og røde trøje fuldender således en trilogi, som adidas virkelig har kælet for. Hvad synes du om denne 3. trøje og hvordan passer den ind med hjemme- og udebanetrøjen?