PUMA offentliggør Newcastle Uniteds nye hjemmebanetrøje

PUMA og Newcastle har netop løftet sløret for The Magpies' nye hjemmebanetrøje, som klubben skal bære når de træder ind på St. James' Park når Premier League går i gang om ikke så længe. PUMA er igen gået væk fra det helt überklassiske stribede design - og vi har set nærmere på den nye hjemmebanetrøje her.

Den væsentligste detalje på den nye Newcastle United hjemmebanetrøje er naturligvis det helt sorte, v-formede på brystet, der giver fodboldtrøjen et helt unik. Her finder man naturligvis det ikoniske Newcastle logo samt PUMA-logoet helt i guld. Resten af trøjen er dog holdt i de ikoniske sort/hvide striber, der både strækker sig lodret på fronten og ryggen af fodboldtrøjen samt på ærmerne.

Bestil Newscastles hjemmebanetrøje lige her - kun 499,- kr.

Ærmerne har også fået en lille gulddetalje yderst - for selv om Newcastle godt nok ikke vandt Premier League sidste år ser guld, sort og hvidt bare vanvittigt godt ud. Så det er vel fair nok...

Med den nye hjemmebanetrøje holder PUMA og Newcastle også fast i en tradition, der har været holdt i hævd lige siden 1894, hvor The Toons første gang trak en sort/hvid stribet dragt (eller, det var jo nærmest en skjorte dengang faktisk) over hovedet. En kuriøs detalje er faktisk, at man fra 1897-1921 spillede med mørkeblå shorts i stedet for de ikoniske sorte.

På brystet finder man Newcastle Uniteds logo, der blev introduceret i 1988/1989-sæsonen. Det består af byens farver samt den Normanniske borg, som byen har fået sit navn fra. Den er godt nok ikke så "new" længere, men stadigvæk. Disse to ting er flankeret af to søheste, der repræsenterer Newcastles forbindelse til havet, som byen ligger lige op ad.

Bestil Newscastles hjemmebanetrøje lige her - kun 499,- kr.

Hvad siger du til Newcastles nye hjemmebanetrøje, og er den noget for dig? Del meget gerne dine tanker med os i boksen herunder, på Facebook, Twitter og Instagram.