Nike fuldender AS Monacos tøjkollektion med stilren 3. trøje

De får godt nok ikke brug for den i næste weekend, men alligevel har Nike præsenteret AS Monaco's nye 3. trøje. Dermed er kollektionen fuldendt og det franske fyrstedømme er klar til at gå i kamp for deres ære.

Nike har allerede løftet sløret for Monacos hjemme- og udebanetrøje. Og mens hjemmebanetrøjen kom i en klassisk kombination af klubbens røde og hvide farver og udebanetrøjen hentede inspiration fra den smukke udsigt ud til det blå hav, så har Nike valgt at lave en stilren og simpel 3. trøje til Falcao og Co.

Du kan gå ind og forudbestille AS Monaco's 3. trøje lige her - kun 599,-

Nikes samarbejde med Monaco er helt nyt og der er ingen tvivl om at Nike har taget de sikre valg, da de skulle designe Monaco's nye spillertrøjer. En enkel ting har Nike dog valgt at ændre og det er nemlig klubbens logo, som stadig kommer i samme stil, men har fået et mere fremtrædendt gyldent omrids. Samtidig er initialerne ASM FC fra det sidste logo blevet udskiftet med det hele navnet AS Monaco FC, som en måde at udtrykke stoltheden til klubben på en tydeligere måde.

Du kan gå ind og forudbestille AS Monaco's 3. trøje lige her - kun 599,-

Med Nike har AS Monaco dog ikke blot fået et nyt logo. De har også sikret sig at spillerne kan få lov til at optræde i Nikes innovative spillertøj, som blandt er udviklet med det unikke Dri-FIT materiale, som bevarer komforten i tøjet, selv når der ydes på 100%. Også pasformen er optimeret gennem Nikes 3D scannere, som giver et milimeter præcist fit. På siden af trøjen har Nike også placeret deres laserskårede ventilationshuller, som dermed holder kropstemperaturen nede på et energioptimerende niveau.

Du kan gå ind og forudbestille AS Monaco's 3. trøje lige her - kun 599,-

AS Monaco er tilbage på toppen af fransk fodbold og i år skal de efter mange års fravær ud i Europa og vise deres farver frem. Og Nike har sørget for at klæde Falcao, Berbatov og resten af Monaco ordentligt på til den lejlighed. Hvad synes du om 3. trøjen? Og hvilken rolle tror du Monaco kan spille i europæisk fodbold i den kommende sæson?