Andres Iniesta - Magic. Every Day, Every Play.

Nike har fulgt op på den succesfulde "The Last Game" VM-film med en række små sjove klip, der viser hvordan nogle af verdens bedste spillere bliver klar til den nye sæson. I dag er turen kommet til Andres Iniesta, der er klar til at vise lidt magi.

Den nye sæson er lige om hjørnet, og pre-season er i fuld gang. Her handler det om at lægge sommerens VM-slutrunde bag sig og arbejde på fuld tryk for at blive klar. Her er der ikke noget der hedder gårsdagens succes. Det handler om at yde alt. Hver dag, hver gang.

Det gør Andres Iniesta også, når han i sine Nike Magista Obra gør klar til at lave magi. Nogle gange går det ganske enkelt bare for stærkt, og den animerede udgave af den lille spanier har i den grad et par tricks oppe i ærmet. Nike Magista er da også lavet til den kreative playmaker, så Iniesta er ikke gået helt galt i byen med sit valg.

Iniesta har også nogle ret stærke forudsætninger for at kunne yde sit bedste til træning hver dag - han får nemlig fornøjelsen af at trække i Nikes innovative og højteknologiske træningsudstyr. Her er Iniesta hoppet i sit Nike GPX II træningssæt med fuld fart fremad.

Tøjet er lavet af Nikes mest innovative materialer, og der er derfår både et glimrende fit, god komfort og fremragende svedtransport i GPX II-tøjet, så Iniesta - og dig - kan blive holdt tøre og på en komfortabel, stabil temperatur.

Vil du i det samme tøj som Iniesta? Så bestil dit Nike GPX II træningstøj her.

Hvad synes du om Nikes nye træningstøj, og er det noget for dig at kunne træne i det samme lækre gear, som nogle af verdens bedste spillere gør? Del meget gerne dine tanker med os herunder.