Unisport Uncut Episode 10: Pre-season lanceringsvanvid

Ovenpå en hektisk sommer har Jakob og Joltter taget sig tiden til at sætte sig ned og reflektere over det lanceringsvanvid afslutningen på VM bragte med sig. Se med og her og bliv klogere på, hvilke fodboldstøvler der Jakob og Joltters favoritter i øjeblikket. Det er blevet tid til 10. afsnit af Unisport Uncut.

Det har været en begivenhedsrig sommer. Vi sendte Joltter til Rio under VM for at sende lidt af den vilde eufori til Danmark og knap nåede han hjem til Danmark inden det virkelig gik amok med nye fodboldstøvler. Både Nike, adidas og PUMA har været ude med nye farver til deres fodboldstøvler, eller man skulle vel nærmest sige det modsatte. For de nyeste lanceringer synes at have fået et blackout.

Både Black Pack og Pitch Black Pack omfavner det traditionelle look, som eller ikke ses så tit i den moderne fodboldverden. Det er til gengæld noget som virkelig falder i særligt Jakobs smag, som tilsynladende aldrig rigtig har kunnet leve op til det ansvar det fører med sig når man spiller i farvede fodboldstøvler.

Til gengæld er Joltter en farverig personlighed, som elsker farvede fodboldstøvler og særligt dem med guld på. Derfor kommer det da heller ikke som nogen overraskelse at Joltter fremhæver PUMA's Celebration Pack som hans personlige favorit i de nyligt lancerede designs.

Der står dog andet end fodboldstøvler på menukortet i 10. afsnit af Unisport Uncut. For i de tidlige sommermåneder var Jakob og Joltter et smut forbi adidas' hovedkontor i Tyskland og de fortæller også lidt om, hvordan den tur gik.

Og så er det selvfølgelig også umuligt at komme udenom transfer snakken. For den nye sæsonstart er lige om hjørnet. Og med handler som Suarez til Barcelona, Kroos og Rodriguez til Real Madrid, Costa og Fabregas til Chelsea så er der virkelig gang på markedet. Hvilken handel synes du er den mest spændende indtil videre?

Unisport WebTV er meget tæt på at nå en imponerende milepæl: 100.000 subscribers. Og når vi når dertil vil vi selvfølgelig fejre det med stil. Har du nogle ideer til, hvordan det kunne foregå? Del dine forslag med os under videon i kommentarfeltet på Youtube