Nike Select sørger for din komfort på træningsbanen

Banerne er kridtet op, nettene er tilbage på målene og nu skal formen for alvor til at pudses. Sæsonestart venter lige rundt om hjørnet og for at få de bedste forudsætninger på træningsbanen har Nike leveret to nye kollektioner af træningstøj. Vi tager et kig på begge to og starter her med Select linjen.

Særligt siden 1994 har Nike været notorisk kendt for at levere udstyr fra øverste hylde til fodboldverdenen. Og mens Nike's fodboldstøvler i særdeleshed må tage rollen som den primære grund til Nikes store succes i fodbold, så har Nike dog også bygget sit emperium op omkring andre ting. Og her kommer denne artikel til sin ret, Nike er også blandt de førende når vi kigger på sportstøj. For eksempel sponsorede Nike hele 10 lande ved dette års VM slutrunde i Braslien.

Find et stort udvalg af det nyeste træningstøj fra Nike Select lige her

Nu er de så på banen igen med en hel kollektion af nyt træningstøj, som er udviklet med særligt henblik på komfort, letvægt og stor bevægelsesfrihed. Og til at udvikle tøjet har Nike hentet hjælp fra nogle af deres bedste spillere, heriblandt Cristiano Ronaldo og Neymar Jr. De to spillere repræsenterer samtidig også de to linjer der henholdsvis hedder Select og GPX. I denne artikel har vi således fokus på Select.

Og under denne linje findes to forskellige t-shirts: Flash Knit og Flash Elite. Begge T-shirts omfavner grundlæggende set det, som Nike gerne ville opnå med denne træningskollektion, nemlig at yde den største komfort, så spillerne kan fokusere 100% på deres præstation.

Find et stort udvalg af det nyeste træningstøj fra Nike Select lige her

Forskellen på de to trøjer ligger hovedsageligt i måden stoffet er strikket på. Og det kommer særligt til udtryk hos Flash Knit som er designet med et gnidningsfrit og ikke mindst strækbart materiale. Denne teknik har Nike benyttet for at fjerne så meget distraktion fra trøjen som muligt. Resultatet? Et ultra let og ikke mindst fleksibelt stykke tøj, som knap mærkes på kroppen.

Flash Elite er udviklet med særligt henblik på at yde et optimalt fit og ikke mindst god komfort. Det har Nike opnået ved at designe trøjen med en særlig kombination af deres karakteristiske Dri-FIT teknologi og mesh paneler. Teknikken med mesh panelerne tillader nemlig trøjen at strække sig de helt rigtige steder og samtidig sikrer det at luft kan bevæge sig ind og ud af tøjet. På den måde bevares kropstemperaturen nede på et minimum, samtidig med at tøjet holdes tør fra sved og fugt.

Trøjerne støttes naturligvis op af shorts, som på samme måde som t-shirtsene også er udviklet med et præstationsfremmende formål. Blandt andet giver Nikes Four-way stretch teknik, særligt strækbare shorts, som øger bevægelsesfriheden. Samtidig har Nike tilføjet laserskårede ventilationshuller på specifikt udvalgte områder, hvor det er mest nødvendigt.

Find et stort udvalg af det nyeste træningstøj fra Nike Select lige her

For at fuldende sættet har Nike også udviklet sokker som både holder sig tørre, men som også er udviklet for at yde en bedre blodcirkulation i fødderne. Rundt om midterfoden har Nike således placeret et bånd som yder et komprimeret fit. Også omkring anklen har Nike strammet sokken til, så den yder en ekstra støtte til foden.

Designet af denne kollektion er særligt inspireret af sommerens farver, som særligt er blevet vist frem på Nikes fodboldstøvler med hyperpunch og Neon som de primære farver. Dermed har Nike bragt en træningskollektion som ikke bare omfavner de bedste teknologier, men også bringer friske farver ud på træningsbanen. Denne Select kollektion bliver brugt af spillere som Cristiano Ronaldo, Wayne Rooney og Gerard Piqué, hvilket også sender et tydeligt signal om, at tøjet kun bæres af de absolut bedste fodboldspillere.

Find et stort udvalg af det nyeste træningstøj fra Nike Select lige her

ALT_TAG

Når der først kommer sved på panden til træning, så er det ekstra belejligt at have noget tøj, der trods alt gør det behageligt at yde på sit absolut højeste niveau. Nikes nye kampagne "Every day, Every play" handler præcis om dette og den nye træningskollektion kan helt sikkert hjælpe dig med at komme i dit livs form. Hvad synes du om denne Nike Select linje?