Nike maler efterårets farver på de populære sko fra FC247

I sidste uge præsenterede Nike en ny omgang farvelægning på deres FC247 kollektion, der omfavner fodboldspillet på forskellige slags underlag. Kollektionen var stærkt inspireret af sommerens farver. Nike har dog også haft efteråret i tankerne og vi ser nærmere på de tre mørke farveopdateringer her.

Mens vi koncentrerer os om at nyde sommeren i fulde drag, har Nike allerede de lidt mørkere efterårstider i bevidstheden. Når først vi når frem til september og oktober, begynder vi at forberede os på en tid, hvor fodbold ikke udelukkende kan spilles på græsunderlag og her har Nike dækket os ind med deres populære kollektion de kalder FC247.

Find det store udvalg fra Nike FC247 kollektionen lige her

Og kollektionen indeholder som bekendt tre slags fodboldsko, som hver især udstyrer dig til at spille på forskellige hårde underlag, nemlig kunstgræs, asfalt og trægulv. Vi taler naturligvis her om Bomba Finale II, Lunargato II og Elastico Finale II.

Gå ind og find din næste Bomba Finale II lige her - kun 629,-

Bomba Finale II er fodboldstøvlen til dem, der optræder hyppigt på kunstgræs. Normale fodboldstøvler med FG knopper bliver som regel lavet med en smule større knopper for at kunne gribe ordentligt fast i underlaget, men på kunstgræs er det behov ikke lige så stort. Derfor har Nike udviklet en særlig fodboldstøvle med fokus på kunne yde på det lidt hårdere kunstgræs. Nike har overført deres karakteristiske NikeSKIN på snuden for at give støvlen et optimeret greb og ikke mindst en mere fleksibel overdel, samtidig med at ACC er overbelagt for at bevare det konsistente touch på bolden i al slags vejr.

Hvis du elsker streetbold, så er Lunargato dit bedste valg. Find den her - kun 629,-

Når der spilles på asfalt er der nogle lidt andre forhold at tage højde for. Det hårde underlag belaster led og knæ og fodtøjet er derfor et vigtigt redskab til at undgå overbelastning. Den udfordring har Nike grebet med deres Lunargato sko. De har nemlig hentet hjælp fra deres løbesko og udstyret streetskoen med det stødabsorberende Lunarlon materiale. På den måde vil det føles langt mere behageligt at løbe rundt på det hårde asfalt. Omkring midterfoden har Nike også hentet inspiration fra deres løbesko, hvor de har brugt Hyperfuse-teknologien, som både sørger for at holde foden på plads og give den god åndbarhed.

Klik dig herind, hvis du elsker futsal. Her kan du finde Elastico Finale II - kun 629,-

Og når kulden begynder at trænge på, og det bliver for koldt at spille udendørs, så har Nike naturligvis også et optimalt alternativ til trægulvet. Her har de nemlig skabt Elastico Finale II, som både omfavner det skridsikre greb i underlaget og det tekniske touch på bolden. Sålen er nemlig lavet tynd og fleksibel, for at åbne den bedste bevægelsesfrihed. Et af de elementer, der er helt afgørende for en god indendørsspiller. Også på Elastico kommer overdelen med NikeSKIN. Det tynde og smidige materiale smyger sig nemlig så tæt omkring foden, at man får en helt unik barfodslignende oplevelse og touchet på bolden bliver derfor også langt mere præcist end ellers.

Find det store udvalg fra Nike FC247 kollektionen lige her

Nu har Nike FC247 både taget sommer- og efterårsfarverne til sig og giver dermed et rigt udvalg til samlingen af fodboldsko til alle slags underlag. Hvilken af de to kollektioner er du mest til og hvad i det hele taget din erfaring med Nike FC247? Lad os høre, i kommentarfeltet herunder.