Unisport look of: Ifør dig Nike F.C. med fart over feltet

Hvis man skal gøre det, kan man lige så godt gøre det med stil. Nike F.C. er en af sommerens hotteste kollektioner. Det stilrene look har en vis eksklusivitet over sig, som går fint i spænd med klubbens image. Vi omfabnede det eksklusive look ved at tage en tur i vores Ferrari.

Den danske sommer har været fantastisk ved os og i selskab med Nike F.C. har det været den perfekte kombination. Det eneste der har manglet var bare en Ferrari til vise den lækre kollektion frem i de danske gader. Og det fik vi så fat i, en Ferrari altså. Og når man har fået fingrene i en Ferrari skal den ikke bare stå i carporten. Den skal ud og vises frem. Så Unisport Look of satte sig bag rettet iført noget af det nyeste tøj fra Nike F.C: kollektionen og du kan se resultatet af den tur nedenfor.

Find det fulde udvalg af Nike F.C. produkter fra denne nyhed her

Skynd dig ind og find den lækre Nike T-shirt her - kun 224,-

Du kan finde de smarte Tech Fleece shorts lige her - kun 494,-

Nikes Air Odyssey hylder modellen fra 1987. Find den her - kun 674,-

Vores tur rundt i København resulterede også i et par små videoer og dem kan du også se her. For Nike F.C. handler det hele om at være villig til at gå mod strømmen og sætte sig selv i scene. Derfor var det som fod i hose, da denne Ferrari California trillede ud på parkeringspladsen.

Gå ind og køb Nikes Tech Fleece N98 lige her - kun 764,-

Du kan finde denne Hypervenom inspirerede T-shirt lige her - kun 179,-

De sorte Venom shorts kan blive dine nu. Find dem her - kun 404,-

2014 er Guldets år og du kan finde Tiempo '94 i Guld lige her - kun 404,-

Find det fulde udvalg af Nike F.C. produkter fra denne nyhed her

Med Nike F.C. er sommeren 2014 blevet piftet ekstra op og hvad enten man kan vise tøjet frem i en Ferrari eller ej, så har Nike fundet frem til noget helt unik med denne klub, som startede for 20 år siden. Er Nike F.C. din smag?