Adidas Copa Mundial bliver genoplivet i Blackout og Whiteout

Adidas har i dag lanceret hele seks nye fodboldstøvler og heriblandt gemmer der sig to varianter fra adidas' ældste silo, nemlig Copa Mundial. Den elskede veteran kommer nu i Blackout og Whiteout og vi har taget dem under linsen. Kig med her.

Copa Mundial er en af de ældste fodboldstøvler på markedet og en af de få siloer, der virkelig kan bringe minderne frem i enhver fodboldspiller. På det professionelle niveau er det ikke meget man ser til Copa Mundial længere, men det betyder ikke at den ikke eksisterer mere. Og med disse to nyeste modeller er spørgsmålet om den ikoniske læderstøvle ikke får en lille genfødsel.

Er du fan af Copa Mundial, så find de nyeste modeller lige her - kun 1.444,-

Når det kommer til Copa Mundial, så er den klassiske fodboldstøvle lige så traditionel som den altid har været, blot med få justeringer og ændringer hist og her, så fodboldstøvlen ikke går helt tabt i forhold til andre fodboldstøvler på markedet. Kængurulæderet er et af støvlens absolutte varemærker og det sørger for at give en unik komfort og et klassisk touch på bolden, der har været med til at holde fodboldstøvlen i live i adskillige årtier

Et af de andre elementer, der har været med til at forme Copa Mundials ry er den store pløse, som er skabt for at dække snørrebåndsområdet. Ideen er at give en renere sparkeflade og mens både Nike Tiempo og adidas Predator tidligere har eksperimenteret med det, så ser det ud til at fungere fint for Copa Mundial, som nærmest ikke har ændret format siden den så dagens lys første gang på en sommerdag i 1979.

Copa Mundial er kendt som en af verdens mest pålidelige fodboldstøvler og med en levealder på 35 år, må man da også sige at fodboldstøvlen har erfaringen på sin side. Sålen er lavet af polyurethan, som giver en stabil flade under foden og er støttet op af koniske knopper, som sammen giver et behageligt udgangspunkt for at bevæge sig sikkert og fleksibelt rundt på banen.

Er du fan af Copa Mundial, så find de nyeste modeller lige her - kun 1.444,-

De fleste fodboldsspillere har på en eller anden måde et forhold til adidas' Copa Mundial, som har været med i spillet siden 1979. Adidas' VM fodboldstøvle lever stadig i bedste velgående og det har adidas sat en tyk streg under ved at udgive to modeller med et klassisk look. Hvad er dit forhold til Copa Mundial og hvilken en af disse to modeller er den fedeste?