Weekendens støvlspots: Black Pack og Pitch Black Pack

Der er godt gang i lanceringerne på fodboldstøvlemarkedet i øjeblikket og med dagens præsentation af adidas' Black- og Whiteout støvler, synes det ikke at tage nogen ende. Vi har taget et kig på den forgangne uges støvlevalg rundt omkring i verden. Kig med os over skulderen her.

Kasper Schmeichel (Leicester City FC) - Nike Mercurial Superfly IV Rød/Guld/Sort Vi starter dagens støvlespot med en af vores egne, nemlig Kasper Schmeichel. Den danske landsholdsmålmand er i opstartsfasen også set i Magista Obra, men senest har han altså prøvet sig af med den nye Mercurial Superfly. Det ser ud til at Schmeichel prøver sine muligheder af, efter at Nike tog hans normale fodboldstøvle fra ham, nemlig CTR360 Maestri III.

Joe Hart (Manchester City) - Nike Magista Obra Neon/Rød/Sort Og vi bliver ved landsholdsmålmænd og her fra det engelske landshold, nemlig Joe Hart. For i hans pre-season sammen med Manchester City ser han også ud til at ville prøve noget nyt af. For fuglene kvidrer om at Hart's aftale med Umbro er nået til vejs ende og det baner vejen for nyt udstyr. Spørsmålet er så hvad englænderens valg falder på? Tjo, i denne træningskamp for Manchester City flirter Joe Hart i hvert fald med Nike (selv om han har skjult swooshet og navnet på hælen imponerende godt til) i den nye Magista Obra. Er det så bare en første date, eller venter der flere i den nærmeste fremtid?

Samir Nasri (Manchester City) - Warrior Superheat Whiteout Og det lader til at der virkelig er gang i mærkeskiftene. For mens vi tidligere har spottet spillere fra Manchester City i Warrior støvler, så ser Nasri ud til at følge i fodsporene af Kompany, Fernando og Negredo, som alle også optræder med Warrior's fodboldstøvler. I pre-season er Nasri i hvert fald blevet meget tæt med disse whiteoutede Superheat.

Nick Blackman (Reading) - Nike Hypervenom Gold Det var egentlig meningen at det kun var Neymar Jr. som skulle spille i de guldbelagte Hypervenom, som kom frem under VM. Men det er Nick Blackman ret ligeglad med. Og vi forstår ham udmærket godt. For en Hypervenom i guld er da også alt, hvad man kunne bede om i en fodboldstøvle. Vi sender en high-five afsted til Nick Blackman.

Lee Wallace (Rangers) - Mercurial Vapor X Black Pack Det har ikke været fordi at fodboldbanerne har været oversvømmet med Black Pack kollektionen fra Nike. Og det er der da også en forklaring på. Kollektionen er nemlig ikke sendt ud med spillersupport, hvilket betyder at spillerne selv må ud og erhverve sig dem, hvis man vil spille i dem. Og det kompromis er Lee Wallace så også gået med på. Og dette er faktisk første gang at vi spotter Black Pack. Så Wallace skal da naturligvis have lidt tid under rampelyset.

Lucy Bronze (England) - Nike CTR360 Maestri III Lights Out Og hvis vi lige bliver et øjeblik ved blackoutede Nike fodboldstøvler, så betød præsentationen af Magista kollektionen jo som bekendt et farvel til CTR360 kollektionen. Og den tog Nike pænt afsked med ved at sende 2500 "Lights Out" modeller på gaden. Og iblandt de 2500 par røg et af dem ud til Lucy Bronze som her i en træningskamp mod Sverige blev spottet med dem. Vi elsker at mindes CTR360 og særligt denne eksklusive model, som også var den sidste.

Diego Poyet (West Ham United) - Adidas f50 adizero Pitch Black Pack Og denne uge står vel i sandheden i fodboldstøvler uden spillersupportens navn. Da adidas præsenterede deres primære kollektion Tribal Pack, sendte de nemlig også en sekundær kollektion ud, som støtte til det farverige design. Og det ser ud til at West Ham's nyerhvervelse Diego Poyet er til det mere diskrete design, for vi fangede ham i den sorte variant af f50 adizero i weekenden.

Lewis Cook (Leeds United) - Adidas Predator Instinct Pitch Black Pack Og den vurdering af Lewis Cook fra Leeds United tilsynladende enig med, for også han har valgt den sekundære kollektion frem for Tribal Pack. Her optræder han således i den sorte og orange variant af den nye Predator Instinct, som jo bliver hyldet i år for sine 20 år på markedet.

David (Gremio) - Adidas Predator LZ Multicolor White Og apropos Predator så har den kollektion jo et væld af ikoniske modeller på bagen. Den forrige model Predator LZ halter nok lidt efter på den liste, men det betyder at denne fodboldstøvle ikke var og er populær. Og særligt de to Multicolor modeller tog kegler da den kom ud sidste år. David fra Gremio var en af dem der kastede sin kærlighed på Multicolor White og den rocker han stadig i dag, hvor han optræder i den brasilienske Serie A.

Coll Donaldson (Queens Park Rangers) - Adidas Predator Absolute Sort/Rød/Hvid Og nu vi er i gang kan vi da lige så godt runde denne uges støvlespot af med et godt gammel minde tilbage til 2006, hvor adidas lancerede deres Predator Absolute forud for VM i Tyskland. Mange vil nok huske versionen i Guld/Hvid som en hyldest til en af Predators største spillere, Zinedine Zidane. Den oprindelige model blev dog lanceret i de klassiske Rød/Sort/Hvid farver og det er denne som Coll Donaldson fandt frem i en træningskamp for Queens Park Rangers.

Mens alle verdens klubhold er godt i gang med at forberede sig til en ny sæson, sidder vi klar på tasterne for at holde øje med, hvilke fodboldstøvler der tages i brug. Denne uge har budt på et væld af sekundære kollektioner. Hvilke fodboldstøvler synes du er de hotteste i øjeblikket?.