Warrior giver Gambler en klassiske makeover: K-Lite Rød/Sort

Når man kigger på udviklingen af fodboldstøvler gennem de seneste 20 år, så er der hovedsageligt to ting, der fundamentalt har ændre sig: Læder er ikke længere det foretrukne materiale i overdelen og farver dominerer looket. Men nu har Warrior bragt de gamle dage tilbage med dered K-Lite version af Gambler i Sort/Rød.

I mange år var det amerikanske mærke Warrior en helt ukendt spiller i fodboldverdenen. Ja, faktisk eksisterede mærkets spidskompetencer inden for Hockey og Lacross. Men i 2012 trådte Warrior så ind på fodboldmarkedet, blandt andet med et nyt samarbejde med Liverpool og introduktionen af deres første fodboldstøvle Skreamer. Siden er det gået hurtigt og Warrior har nu hele tre siloer i deres navn: Skreamer, Superheat og altså fodboldstøvlen fra denne artikel, Gambler.

Warrior Gambler er kollektionen, der vægter kontrol og komfort højst og det har blandt andre fået Marouane Fellaini til at skifte over til Warriors kontrolstøvle. Særligt med sine unikke plastik lameller på overdelens forfod omfavner Gambler boldfølingen ved både driblinger, afleveringer og tæmninger. Nu har Warrior så valgt at udstyre deres kontrolstøvle, med en overdel i kængurulæder og bringer dermed komforten endnu længere ind i centrum af Gamblers fokus.

For den bløde kænguruoverdel giver et helt uovertruffent fit, hvor overdelen virkelig smyger sig om foden og kæler for den. Læderoverdelen har altid været ambassadør for komfort og når Warrior vælger at designe deres Gambler med en læderoverdel, så er det for at imødekomme den gruppe af fodboldsspillere, der den dag i dag stadig foretrækker læder over det syntetiske mikrofiber materiale.

Og selvom denne Gambler K-Lite kommer i læder, så er den stadig ambassadør for kontrol. De karakteristiske plastik lameller sidder stadig på forfoden mens spidsen af foden er konstrueret med en række syninger, dels for at den kan tilpasse sig fodens form og dels for at yde lidt støddæmpning i mødet med bolden.

Denne model kommer både FG og SG-Pro knopper. Knopkanfigurationen består af et traxion-system med trekantede knopper, som baseret på Warriors undersøgelser, skal give et bedre greb i banen og sikrer dermed spillerne mere skarpe og skridsikre vendinger og retningsskift.

Warriors Gambler nyder stor popularitet af at være et fint alternativ til de resterende "kontrol" støvler der findes på markedet. Denne måde kommer i et klassisk look med en overdel i læder, som helt sikkert vil tiltale de fodboldsspillere, som leder efter en god gammeldags klassisk fodboldstøvle, med nutidens visioner inden for udviklingen af fodboldstøvler. Hvad tænker du når du ser denne læderversion af Warrior Gambler K-Lite?