En af sommerens hotteste fodboldstøvler, hvis ikke den hotteste, har været Mercurial Superfly. Nikes eksplosive letvægter har sat nye grænser for, hvad fart på en fodboldbane betyder. Det inspirerede os til at redefinere, hvad en hurtig leverance betyder. Se med her.

Den nye Mercurial Superfly har virkelig ramt et ømt punkt hos Mercurial fans. Så da Christian besluttede sig for at bestille sine nye Mercurial Superfly fra den seneste Black Pack, så tænkte vi at det fortjente noget helt særligt. Og når nu Mercurial står for eksplosiv fart, hvorfor så ikke levere støvlerne med eksplosiv fart?

Du kan gå ind og købe den nye Mercurial Superfly IV lige her - kun 2.099,-

Det syntes Joltter fra Unisport WebTV i hvert fald var en fantastisk ide. Så vi begyndte at brainstorme på, hvordan sådan en hurtig leverance kunne foregår. Det tog dog ikke lang tid, før vi fandt et svar, for der er vel i princippet kun et svar på det spørgsmål: Den skal leveres i en Ferrari.

Så vi vovede skindet og sendte Joltter afsted i en Ferrari, blot få minutter efter at Christian havde gennemført sin bestilling. Så det var da også en noget overrasket Christian, som så Joltter ankomme i den bil, enhver mand drømmer om at køre i.

Du kan gå ind og købe den nye Mercurial Superfly IV lige her - kun 2.099,-

Christian fik sine Superfly og oveni købet fik han tur i Ferrarien og det endda på trods af, at Joltter sad bag rattet. Christian er tydeligvis en modig knægt. Men ikke desto mindre, fik vi endnu engang overrasket en af vores fantastiske brugere og inddraget ham i vores #Unisportlife.

Du kan gå ind og købe den nye Mercurial Superfly IV lige her - kun 2.099,-

At udleve #Unisportlife vil sige at dele sin passion for fodbold og alt, hvad det indebærer. Så når Nike Mercurial Superfly er ambassadør for eksplosiv fart, så ser vi det som en opgave for Unisport at føre det ud i livet. Hvad synes du om denne ekstra hurtige leverance? Og har du forslag til, hvad vi skal lave næste gang?