Nike FC247 skoene lanceret i nye, friske sommerfarver

Nike har gjort klar til den nye fodboldsæson med en frisk omgang farvelade til deres populære FC247 kollektion af sko til fodbold hvor som helst, når som helst. Farverne er inspireret af deres fodboldstøvler og sommerens lyse vejr - og vi har checket dem ud her.

Der bliver i øjeblikket spillet fodbold på livet løs på de mange stadions og fodboldbaner landet over i forberedelserne til den nye sæson. Men det er faktisk ikke kun på græstæpperne, at der bliver spillet fodbold; det smukke spil lever nemlig også på gader, stræder og indendørs. Hvor som helst - når som helst. Og til netop denne form for fodbold har Nike udviklet FC247-kollektionen, der er specielt udviklet til fodbold uden for græsbanerne.

De nye FC247 sommerfarver er blevet inspireret af det lyse sommervejr samt de farver, vi så på Nike's VM fodboldstøvler, nemlig hyperpunch og neongul. Dette giver et friskt look til når du skal rocke dine Elastico Finale II, Lunargato II eller Bomba Finale II og vise dine skills frem for vennerne.

Nike Lunargato II er lavet til spillet på asfalt, hvor det ofte går ned med et hurtigt spil i meget små områder. Det stiller mange krav til skoen, som Lunargato II dog løser eksemplarisk. Forfoden er nemlig lavet af et tyndt gedelæder - yep, gedelæder - for at give en lækker komfort og et blødt og elegant touch på bolden så du har fuld kontrol.

Samtidig er Lunargato lavet med Nikes stødabsorberende materiale Lunarlon, som sikrer at dine knæ og led ikke lider alt for meget under de hårde stød, som asfalt giver. På midterfoden og hælen finder man Nikes Hyperfuse-teknologi, som sørger for at give en god åndbarhed samtidig med at foden holdes på plads i skoen. Nike Lunargato II er ikke populær for ingenting - og kan faktisk uden problemer også bruges som hverdagssko. Især ikke med den elegante grå/neon farve, der både holder det friskt og stilet.

Køb din egen Nike Lunargato II grå/neon lige her - kun 629,- kr.

Hvor Lunargato II er det komfortable og lidt polstrede valg til spil på asfalt er der dog også et alternativ, hvis man gerne vil helt tæt på bolden; Nike Elastico Finale II, der har fået en rød/neon farveopdatering og derfor ligger sig op ad Hypervenom og Mercurial fodboldstøvlerne. Og det passer da også meget godt, da Elastico har en overdel af det revolutionerende NikeSKIN, som man også ser på Hypervenom. Det giver en tynd og meget smidig overdel der sætter sig tæt til din fod så du får et uhyggeligt præcist touch på bolden.

Samtidig er sålen lavet tynd og ekstremt fleksibel, så du frit kan bevæge foden og samtidig også mærke bolden når du ruller den under sålen - noget freestyle- og street-spillere generelt er glade for. Det gør Elastico Finale II perfekt til både indendørs (som den faktisk er designet til) men også hvis du leder efter en street-sko, der tager dig helt tæt på bolden.

Få dit eget eksemplar af Nike Elastico Finale II Rød/Neon lige her - kun 629,- kr.

Sidst - men ikke mindst - i kollektion finder vi Nike Bomba Finale II, som er lavet til alle former for underlag af kunsgræs, og som er den mest hårdføre sko i FC247-kollektionen. Den kommer også i en grå/neon/rød udgave, og holder stilen enkel og frisk.

Bomba Finale II er lavet med NikeSKIN på snuden for igen at give et skarpt touch og et lækkert fit, samtidig med at sålen er lavet til at give maksimalt greb i underlagt samt en god støabsobering for optimal komfort. Og nå ja, så er der naturligvis ACC på overdelen - så vejret er ingen undskyldning for ikke at spille...

Er Nike Bomba Finale Grå/Rød/Neongul noget for dig? Bestil dit par her - kun 629,- kr.

Med andre ord er Nike klar med lækre sommerfarver til hvis du skal ud og spille fodbold med vennerne på gaden. Basalt set er de klar til lidt af hvert - fodbold hvor som helst, når som helst. Og hvem kan lade bolden ligge stille, hvis der er en i nærheden? Med Nike FC247 skoene går du i hvert fald ikke ned på udstyret.

Hvad synes du om de nye FC247-farver, og hvilken sko af Elastico Finale II, Lunargato II og Bomba Finale II er mest dig? Del meget gerne dine tanker med os i boksen herunder, på Facebook eller Twitter.