Nike leverer havinspireret udebanetrøje til AS Monaco FC

Om en uge starte den franske Ligue 1, så hvis klubberne fra den bedste franske liga ikke er klar nu, så har de travlt. Noget tyder på at AS Monaco så små et er ved at komme på plads, efter at Nike i går præsenterede klubben fra fyrstedømmets nye udebanetrøje. Se den her.

Siden AS Monaco fik ny ejer i 2011 har der været en ambitiøs mission om at bringe klubben tilbage til toppen af fransk og ikke mindst europæisk fodbold. Efter de vendte tilbage til Ligue 1 sidste år erhvervede de sig blandt andet Radamel Falcão og selvom at han blev alvorligt skadet halvvejs i sæsonen, så sluttede klubben alligevel på en 2. plads. Nu skal de så følge op på den succesfulde sæson med blandt andet europæisk deltagelse og derfor har Nike sørget for at designe et sæt lækre hjemme- og udebanetrøjer.

I går var det nemlig turen til at præsentere den nye udebanetrøje og her er Nike gået tilbage til den helt traditionelle kongeblå farve mens ærmerne kommer i en mørkere marineblå. Inspirationen til tonerne har Nike hentet fra havets blå nuancer. Et hav, som Monacos indbyggere hver dag kan skue ud over fra deres placering i det sydlige Frankrig ud mod Middelhavet. Samtidig er klubbens røde hjemmebanefarve også repræsenteret ved nogle tynde striber rundt om ærmerne og kraven.

En af de ting som Nike har valgt at sætte deres præg på efter at de er kommet til klubben i denne sæson er logoet, som er blevet redesignet for at udtrykke den nye æra som AS Monaco er i gang med at opbygge. Elementerne er stadig de samme, med en krone på toppen af de Rød/Hvide striber. Til gengæld er emblemmet omfavnet af en skarpere og mere gylden guldkant. Samtidig er klubbens initialer, som prydede det tidligere logo blevet skiftet ud med AS Monaco FC for at understrege klubbens identitet.

AS Monaco FC har store ambitioner og selvom de nok er utrolig glade for deres 2. plads fra sidste sæson, så er der ingen tvivl om at Falcão og Co. er sultne efter mere. En ny æra er startet med Nike som tøjsponsor og nu har de gjort fyrstedømmet klar til at indtage Frankrig i den nye sæson. Hvad synes du om den nye udebanetrøje?