Adidas hylder Predator Instinct med Blackout og Whiteout

I år er det 20 år siden at den første adidas Predator så dagens lys. Siden har den ikoniske fodboldstøvle været på en fodboldrejse, som de færreste siloer kan prale over. Adidas har besluttet sig for at fejre det med 14 colourways af Predator. I dag har de løftet sløret for Predator Instinct Blackout og Whiteout.

Predator Instinct er den nyeste generation af den store Predator familie. Den blev vi introduceret første gang med Battle Pack, som repræsenterede adidas' VM kollektion. Hele Predator kollektion har altid været kendt for sin unikke måde at omfavne boldkontrol og med den seneste model har adidas bygget videre på det ikoniske koncept, der henter sin inspiration fra dyrelivets mest dødbringende rovdyr.

Forudbestil de nye adidas Predator Instinct Blackout eller Whiteout nu kun 1.444,- kr.

I en fejring af Predator familien som den adidas har indledt er det naturligvis hyldesten af traditionerne, nutiden og fremtiden, der stikker mest ud og mens den nyligt lancerede Predator Instinct fra Tribal Pack tog fat i de originale Predator-farver, så har de med de stilrene Whiteout og Blackout modeller reinkarneret et traditionelt design i deres nyeste Predator Instinct.

Forudbestil de nye adidas Predator Instinct Blackout eller Whiteout nu kun 1.444,- kr.

Og med dette enkle design kommer nogle af Predators mest karakteristiske elementer virkelig til at stå frem. Her taler vi naturligvis om de ikoniske Lethal Zones, der er lavet af SL gummmi og er blevet et sandt varemærke på adidas' rovdyr. Zonerne er således udviklet med henblik på at optimere kontrol over bolden og er placeret strategisk udvalgte steder, hvor adidas i samarbejde med spillere og forskere har erfaret er mest relevante.

På den nye predator Instinct er zonerne lavet mere aggressive for at skabe mere friktion mellem bold og fodboldstøvle. Det fører i sidste ende til større kontrol. Og når nu Predator er den ultimative ambassadør for kontrol, så har adidas også udviklet en ny Control Frame. Under udviklingsfasen fandt adidas' innovationsteam nemlig ud af, at 20% af al boldkontakt foregår med fodsålen. Derfor har man udviklet et moddellerbart TPU materiale der sikrer spillerne et bedre greb med fodsålen.

Forudbestil de nye adidas Predator Instinct Blackout eller Whiteout nu kun 1.444,- kr.

Predator Instinct er allerede blevet en populær model og Joltter har selv været ude og sige at det er en af de bedste fodboldstøvler han har spillet med i lang tid. Disse White- og Blackout modelerl får virkelig de mange ikoniske elementer frem i støvlen. Hvad synes du om denne variant? Er den noget for dig eller vil du vente og se, hvad der ellers kommer?