PUMA evoSPEED 1.3 XR inspireret af røntgenfotografering

Hvis du skulle illustrere den barfodslignende sensation en fodboldstøvle bringer i et design, hvordan skulle det så se ud? Lige præcis den udfordring blev PUMA's designteam stillet, da de blev bedt om at lave et nyt look til letvægtsstøvlen evoSPEED 1.3. Resultatet blev en Limited Edition på 910 par med et design af røntgengrafik. Se det vilde look her.

Light, flex, fit. Disse tre ord har dannet rammerne for PUMA's letvægter lige siden 2012, hvor de præsenterede deres nye evoSPEED. En af de ting der særligt har gjort PUMA evoSPEED til den foretrukne fodboldstøvle hos stjerner som blandt andre Sergio Agüero og Radamel Falcão, er dens yderst behagelige fit, som bygger på et anatomisk korrekt fit. Og det er netop det element, der er blevet kilde til inspiration på den nyeste model.

Du skal skynde dig hvis du vil have fingrene i den nye evoSPEED 1.3 XR. Få den nu.

For designet på den nye evoSPEED 1.3, som i øvrigt lyder tilnavnet XR, der står for X-Ray, er inspireret af netop fodens anatomiske udseende. Altså, som navnet antyder, et røntgenbillede af foden. Dermed tager PUMA budskabet om Light, Flex & Fit helt til ekstremerne for at understrege at PUMA evoSPEED er blandt de absolut bedste letvægtsstøvler på markedet. Ikke bare fordi den er let, men også fordi at den yder en fantastisk barfodsfornemmelse.

EvoSPEED fodboldstøvlen er efterhånden blevet genstand for en del designeksperimenter. Udover de normale farvelanceringer, som er kommet sammen med evoPOWER 1, så er evoSPEED blandt andet også udkommet i en serie på fire forskellige designs fra fire tøjmærker. Den kollektion udkom i ca. 80 par på verdensplan og nu gør PUMA altså endnu engang lidt ekstra eksklusivt ud af deres letvægter med denne evoSPEED XR.

Den nye PUMA evoSPEED XR kommer kun i 910 par. Få den her.

Det er dog ikke kun det æstetiske, der er nyt ved denne model. For selvom at overdelen stadig er lavet på det japansk producerede Teijin mikrofiber, så har PUMA valgt at belægge overdelen med et klæbrigt materiale der giver en lak-lignende finish til fodboldstøvlen. Tanken bag den klæbrige overdel har været at overføre GripTex konceptet til hele overdelen, for at yde et optimeret greb med bolden.

Og den tanke går vel også fint med designet som bygger på ideen om at man spiller barfodet. Udover denne ændring, kommer denne evoSPEED i samme fatning som den seneste 1.3 model, med EverFit Cage EXT, for support omkring midterfoden og DuoFlex sålen, der sikrer ekstra stor fleksibilitet for større bevægelsesfrihed for foden.

Som med alle andre Limited Edition fodboldstøvler kommer vi ikke til at se vanvittigt mange spillere rocke PUMA evoSPEED 1.3 XR på banen, men vi har hørt en lille fugl synge om, at det er værd at holde øje med Falcao, Agüero og Giroud, da de muligvis godt kunne finde på at snøre evoSPEED 1.3 XR og sende fødderne til røntgenscanning.

Hvis du er faldet for den nye evoSPEED XR så kan du finde den lige her.

ALT_TAG

PUMA evoSPEED 1.3 XR er den nyeste model fra tyskernes letvægtskollektion. Og mens den har været genstand for adskillige designeksperimenter, så skiller det nyeste eksperiment sig virkelig ud fra mængden. I et røntgen inspireret design, afspejler designet støvlens anatomiske fit og repræsenterer dermed en af de ting, der har gjort denne letvægter til en af de foretrukne på markedet. Hvad synes du om evoSPEED og hvad synes du om det her design? Er det hot eller not?