Every Day. Every Play - Nike lancerer lækker træningskollektion

Nike har lanceret en lækker, ny træningskollektion der går efter både at holde dig komfortabel og tør samt give dig de perfekte betingelser for at blive klar til den nye sæson. Under VM så vi, hvordan det handlede om at satse alt. Nu lurer en ny sæson om hjørnet, og der er ingen tid til at hvile på laurbærrene. Det handler om at satse alt og give dit bedste. Hver dag. Her gang.

Masser af gange før har du hørt ordsproget "succes er 10% inspiration og 90% hårdt arbejde". Men betyder det så at vi 90% af vores tid skal svede for at få succes? Tja, hvis vi spørger Nike, så er det lige præcis hvad det betyder. Okay, måske ikke 90% af vores tid, men i hvert fald af den tid vi tilbringer på banen. Sådan lyder budskabet praktisk talt i Nikes VM-opfølgende kampagne Every day. Every play, der sætter fokus på nyt, lækkert og innovative træningsgear.

Find et stort udvalg af det nyeste træningstøj fra Nike Select lige her

Find et stort udvalg af det nyeste træningstøj fra Nike GPX lige her

Og når vi kigger på Cristiano Ronaldo, Neymar, Iniesta, Pique & Co., så må vi jo nok erkende at der må være noget om det hårde arbejde. For på trods af talentet handler det i lige så høj grad om hårdt arbejde og ordentlig forberedelse. Og det er vel også derfor at det lige præcis er navne som disse, der hjælper Nike med at understrege budskabet. Det handler ikke kun om én stor turnering, én stor kamp eller én god træning. Det handler om at blive ved med at bygge på, blive ved med at udvikle de 10% inspiration hver dag, ved hver aktion.

Og hvad betyder det så, når Nike siger det? Jo lad os tage nogle eksempler. Lad os forestille os en spurteøvelse. Hvad kan vi gøre for at pålægge os det maksimale pres? På træningsbanen mødte Nike deres helt store stjerne Cristiano Ronaldo og blev inspireret af en øvelse han jævnligt bruger i Real Madrid. Han spænder sig fast til en faldskærm, som bremser ham i hans fart. Og historien går på at CR7 en dag også lige tog sig tid til at posere for et par fremmødte fans med Sergio Ramos og Pepe halsende efter ham.

Find et stort udvalg af det nyeste træningstøj fra Nike Select lige her

Og når man skal levere hver dag og hver gang er det vigtigt ikke at føle sig tynget eller generet af sit udstyr. Her har det nye Nike træningstøj sat barren højt og har lavet flere forskellige linjer med forskellige kendetegn. Fællesnævneren for dem alle er dog, at kvaliteten er tårnhøj samt at der ligger masser af innovation bag. D'herrer Ronaldo og Pique optræder således i den stærkt innovative Select-linje, mens FC Barcelona-kollegaerne Neymar Jr. og Iniesta begge er at finde i GPX-serien.

De to linjer repræsenterer hver et unikt design, men er også udviklet med forskellige tekniske elementer. Select Flash toppen, som vi ser Ronaldo og Pique i, er for eksempel lavet med nogle særlige mesh-paneler og et specifik mesh materiale for at distribuere luften rundt i trøjen og holde kropstemperaturen nede. Samtidig er den konstrueret med ærmer lavet i et bomuldslignende materiale, der sikrer en uovertruffen komfort på huden samt en lækker pasform. Ikke et under, at Ronaldo har overskud...

Find et stort udvalg af det nyeste træningstøj fra Nike Select lige her

Tilbage til Nikes indsamling af inspiration så blev det også til et besøg i Barcelona, hvor både Neymar, Iniesta og Piqué gav Nike inspiration til at formidle deres budskab. Blandt andet gik en af øvelserne på at Neymar skulle drible uden om hele truppen fra det ene mål til det andet. Her siges det at øvelsen havde taget så hårdt på truppen at Gerardo Martino måtte give spillerne fri resten af dagen, mens Neymar fortsatte sine lækkerier indtil der var fællesspisning.

Find et stort udvalg af det nyeste træningstøj fra Nike GPX lige her

Neymar er Nikes nye guldfugl og hans rolle i Nikes familie er bestemt ikke blevet mindre efter det netop overståede VM. Sammen med sin klubkammerat Andres Iniesta er han blevet Nikes ansigt på GPX linjen, som først og fremmest fokusere på det komfortable og næsten ubemærkede fit. Neymar og Iniestas spillestil afhænger utrolig meget af at de kan bevæge sig frit og ugeneret og derfor har Nike brugt deres spillestil som inspiration til at videreudvikle GPX træningskollektion

Og netop en følelse af lethed og god bevægelsesfrihed fornemmer man da også i GPX-kollektionen, hvor Nike har gået efter optimal komfort og letvægt for at optimere præstationsniveauet maksimalt. Samtidig adskiller GPX sig fra Select tøjet ved at være mere grafisk vovet med et stort Nike-swoosh på maven og med mønstrede shorts.

Men fokus på innovation og komfort er ikke glemt - ved at have stor fokus på fittet i både t-shirts og shorts, søger Nike således at give spillerne den største bevægelsesfrihed og mobilitet. Samtidig er komforten også søgt optimeret ved brug af deres ikoniske Dri-Fit teknologi og ventilationshuller, som bevarer tøjet tørt og kropstemperaturen nede. På den måde er der lidt bedre forudsætninger for at holde hovedet koldt - selv når man skal drible forbi hele holdet.

Dagen efter skulle Barcelona lave en afleveringssøvelse, som gik på at Iniesta skulle sende flest mulige afleveringer retur fra sine medspillere på et minut. Øvelsen måtte stoppes efter 45 sekunder, da Iniesta havde udført øvelsen så hurtigt at de resterende 20 spillere ikke kunne følge med i hans tempo. Også Piqué blev sat på prøve med en tæmingsøvelse, hvor bolde blev skudt ud af en boldkanon med 3 sekunders mellemrum. Det endte med at Piqué tæmmede de sidste 10 bolde med lukkede øjne.

Find et stort udvalg af det nyeste træningstøj fra Nike GPX lige her

Okay, historierne er måske ikke helt rigtige. Neymar gik også ind fra træningen med det samme og Piqué havde stadig åbne øjne ved de sidste til bolde, men budskabet om at man yder sit maksimale, ligegyldigt om det er et VM, en Champions League finale eller en intern træningskamp på højkant, står stadig knivskarpt. Og det er lige præcis det budskab Nike har udviklet deres nye træningskollektion ud fra. Tøjet emmer af innovativ og teknologisk snilde og det komfortable og lette tøj gør sit til at fjerne alle distraktioner der måtte være, så du kan koncentrere dig om det vigtige; satse alt og blive bedre dag for dag..

Find et stort udvalg af det nyeste træningstøj fra Nike Select lige her

Selv sokkerne har Nike udviklet med stor præcision for at give deres spillere den ekstra fordel på træningsbanen. De er således udviklet med et ant-slip mønster, holder fødderne skridsikre i fodboldstøvlerne. Samtidig er de lavet for at yde et bedre fit gennem en lock-down effekt båret på vej af en særlig kompressionsteknik, der er placeret omkring og rundt om midterfoden.

Find de lækre Max Fit træningssokker fra Nike lige her - kun 79,-

De nye FlyLite Guard benskinner er en af Nikes nyeste innovationer, som er udviklet med særligt fokus på at lave en benskinne, man knap mærker, men som udfører sin funktion til fulde. Materialet er ikke længere det normale stødabsorberende skum, men et 3D lignende net, hvis mønster er designet for at distribuere de stød der opstår ved slaget, på en bedre måde og dermed mindske risikoen for skader. Samtidig er formen på benskinnen mere anatomisk end tidligere, hvilket også gør den mere behagelig at bære rundt på.

Du kan forudbestille de innovative FlyLite Guard benskinner lige her - kun 399,-

Også deres officielle kampbold Nike Ordem, er taget ind for at blive optimeret. Ved hjælp af deres Aerowtrac teknik og den særlig tekstur på overfladen har Nike udviklet en bold med maksimal præcision i luften. Det syntetiske læder er sammensat af paneler i syntetisk læder og giver en bedre friktion i mødet med fodboldstøvlen og øger boldfølingen. RaDaR teknologien er med til at øge visibiliteten og dermed øge reaktionsevnen fra man ser bolden til man møder den.

Hvad enten du er til Premier League, La Liga eller Serie A, så find din Nike Ordem lige her - kun 1.099,-

ALT_TAG

Bare fordi man er blevet en stor stjerne, betyder det ikke at man skal hvile på laurbærerne og kun yde sit maksimale, når det virkelig gælder. Man kan lige så godt gøre hver eneste optræden til en finale. Man skal være villig til at satse det alt, hele tiden. Hvad gør du, for at holde motivationen oppe hver dag?