Joltter in Rio: Vi ser tilbage på en uforglemmelig rejse til Rio

Når man sender et kækt, fodboldteknisk boldgeni til Rio de Janerio for at fange den sande VM ånd, kan det næsten ikke blive andet end en episk oplevelse. I to uger rapporterede Joltter direkte fra Rio, mens han kom vidt omkring i Brasiliens andenstørste by. Vi ser tilbage på en uforglemmelig rejse.

Da Joltter for godt en måned siden checkede ind i lufthavnen med destination mod Rio de Janeiro var det med et overordnet mål: At indfange den sande VM stemning og rapportere den hjem til alle os, der ikke fik chancen for at være med til den store fodboldfest. Målet blev indfriet til fulde. Ét delmål blev dog ikke opfyldt; at finde Ronaldinho.

Du kan se alle afsnit fra Joltter in Rio lige her

Joltter havde ellers gjort det til en personlig mission at finde sit største idol i legendens hjemland. Og hvor tæt på Joltter kom er lidt uvidst. Nogle rygter gik på at Ronaldinho var med sin klub Atletico Mineirao på træningslejr i både Japan og Argentina, mens andre rygter gik både på at han var på Copacabana Beach og Restaurant Porcão for at spise aftensmad. Ronaldinho var desværre ingen steder at finde. Men Joltter rejser tilbage med oprejst pande og troen på at #FindingR10 nok skal få en lykkelig ende.

Men #FindingR10 var blot et delmål. For det overordnede mål var at opleve VM på tætteste hold og mærke, hvordan fodboldfesten sitrede når den var på sit højeste. Og Joltter fik da også både overværet kampe på Maracaná, en lokal bar i hjertet af Rio og på Copacabana Beach. Dermed fik Joltter vist forskellige nuancer af det vi allesammen elsker så højt: Glæden ved at sejre og sorgen ved nederlag.

Og selvom kampene naturligvis udgjorde en helt central rolle ved VM, så var der også tid til at udforske forskellige aspekter af "VM i Brasilien". Joltter var både på Copacabana Beach og spille strandfodbold, med til gadefester, hvor han spillede streetfodbold med de lokale og ikke mindst besøgte han også Rio's største favela, hvor han spillede fodbold med en surrealistisk udsigt ud over favelaen. Det er vist fair at sige, at der ikke har været det, Joltter ikke fik med i sin rejse gennem Rio.

Du kan se alle afsnit fra Joltter in Rio lige her

Det har været en emotionel rejse i Rio og oplevelserne synes uendelige. Minderne er uvurderlige og vi er glade for at at I har været med gennem hele rejsen. Nu er det tid til at se fremad igen mod masser af nye og spændende oplevelser. Hvad synes du skal være Joltters næste rejse og hvorfor? Del det med os i kommentarfeltet herunder.