Nike kombinerer fortid og nutid i Manchester Uniteds 3. trøje

Om Nike kommer til at producere Manchester Uniteds igen engang ude i fremtiden er uvidst, men i hvert fald bliver denne sæsons trøjer sidste samarbejde mellem Nike og Manchester United i denne omgang. I går aftes præsenterede Nike så den sidste af de tre United trøjer til kommende sæson. Bliv klogere på den her.

Efter en af historiens værste sæsoner er De Røde Djævle klar til at vende tilbage til toppen, hvor man konsekvent har hørt til siden Sir Alex Ferguson tog over i 1986. Og netop 80'erne er en periode som Nike har ladet sig inspirere af i Manchester Uniteds nye trøjer og i særdeleshed denne 3. trøje.

Du kan forudbestille Manchester Uniteds nye 3. trøje nu - kun 599,-

Den blå farve var nemlig særligt fremtrædende op gennem 80'erne, hvor klubben fra Manchester byggede deres emperium op. Samtidig sendes der også en lille reference afsted til sejren i Europa Cuppen i 1968. Det var i øvrigt første gang at en engelsk klub formåede at vinde turneringen, der senere ændrede format til, hvad vi i dag kender som Champions League.

Trøjen er lavet med to nuancer af blå, med fronten i en nuence og hele bagsiden i en mørkere blå. Farverne er adskilt af en rød stribe der løber hele vejen langs siderne, som samtidig repræsenterer klubbens hjemmebanefarver. På kravens inderside af alle tre trøjer har Nike tilføjet de tre ord "Youth, Courage, Greatness" for at understrege klubbens kerneværdier og virkelig fremtvinge klubbens stolthed og motivation til at være de bedste.

Du kan forudbestille Manchester Uniteds nye 3. trøje nu - kun 599,-

Som en obligatorisk del af Nikes trøjer, så er denne 3. trøje også udviklet med den svedafvisende Dri-Fit teknologi, som holder tøjet let og behageligt at bære. Langs siderne er der også tilføjet en række laserskårede ventialtionshuller, som sørger for at lede luften rundt indvendigt i trøjen. Dermed overophedes kroppen ikke og musklerne kan dermed arbejde mere effektivt.

Du kan forudbestille Manchester Uniteds nye 3. trøje nu - kun 599,-

Når den kommende sæson afsluttes, vil Nike og Manchester Uniteds veje skilles efter 12 år sammen. Det har været en utrolig succesfuld tid sammen med blandt andet en sejr i Champions League. Nu har de fuldendt dette års spillersæt med en blå 3. trøje for at hylde fortidens design. Hvilken af de tre trøjer synes du bedst om?