Unisport look of: Klar til sæsonstart med adidas

Hvad enten du er dreng, pige, lille eller stor så står sæsonen for døren og mens vi går og får styr på de sidste forberedelser inden det går løs har Unisport look of taget et kig på noget af det træningstøj, som kan hjælpe forberedelserne på vej.

Mens solen bager ned over os, så løber de fleste fodboldklubber rundt og gør sig i form til en ny og spændende sæson. Og en af de ting spiller en vigtig rolle i pre-season fasen er det træningstøj man optræder. For det er ikke helt ligegyldigt, hvad for noget udstyr man løber rundt i.

Og det gælder naturligvis ikke kun drenge, men også alle Danmarks fodboldglade piger. Derfor har vi i denne udgave af "Unisport look of" vendt vores opmærksomhed på noget af det tøj, som henvender sig til de kvindelige fodboldsspillere. Og her henter vi hjælp fra adidas.

Find den lækre adidas World Cup t-shirt lige her - kun 199,-

For adidas har nemlig et stort udvalg af træningstøj og vi har valgt at zoome ind på dette sæt i hvidt med detaljer i rødt og sort. Et lækkert sæt, der også bærer på rundt på adidas ClimaLite, der er udviklet særligt for at lede sveden væk fra kroppen og ikke mindst tøjet. Træningen vil derfor også føles langt mere behagelig og let.

Du kan også købe de matchende shorts lige her - kun 149,-

Bevæger vi os længere ned til benene er det svært at komme udenom de populære Trusox, der virkelig har taget fodboldverdenen med storm. De innovative sokker sørger for at gøre fødderne skridsikre i fodboldstøvlerne og man kan derfor også agere langt hurtigere og skarpere i sine aktioner på banen. Trusox kommer i et væld af farver, så hvad enten man spiller i hvidt, rødt, blåt eller grøn i sin klub, så er man dækket ind.

Træd ikke ned i dine fodboldstøvler uden Trusox. Find dem her - kun 249,-

Og man kan ikke komme udenom fodboldverdenens vigtigste værktøj: fodboldstøvler. Her har vi også hentet hjælp fra adidas som har lavet et helt særligt design af deres Predator Instinct særligt til kvindelige fodboldsspillere. Predator er adidas' absolut mest ikoniske fodboldstøvle, som i år fejrer sit 20 års jubilæum, så fodboldstøvlevalget, kan vel næsten ikke blive mere oplagt i denne omgang? Hvad siger du?

Find de Battle Pack inspirerede adidas Predator Instinct her kun 1.359,-

Sæsonstarten venter lige rundt om hjørnet og hvis man ikke allerede er gået i gang med at gøre sig klar, så har vi et super forslag til noget af det udstyr, der følger med en pre-season. Så spørgsmålet er: Er du klar til den nye sæson?