Trusox-revolutionen fortsætter med nye spændende farver

Trusox har efterhånden sømmet sig godt fast i fodboldens verden. De innovative sokker sidder på fødderne af superstjerner som Gareth Bale, Robin Van Persie og Luis Suarez og populariteten er stigende. Trusox kommer i et væld af farver og vi viser dem frem her.

Nogle gange får man lyst til at spørge sig selv, hvordan fodboldspillere overhovedet klarede sig i gamle dage. For den rolle den teknologiske udvikling har spillet inden for det udstyr fodboldspillere optræder med i dag er imponerende. En af de ting, der hjælper spillerne på vej er de innovative Trusox, som gennem det seneste års tid har trådt længere og længere ind i fodboldspilleres bevidsthed.

Der er efterhånden et bredt udvalg af farver i de innovative Trusox - kun 249,-

Og når man pludselig bliver får opbygget så stor en popularitet som Trusox har gjort, så medfølger der selvfølgelig også et ansvar. Og noget af det ansvar bunder i at der er farver til hvilken som helst spillerdragt. Og vi er godt på vej til at være rigtig godt dækket ind. For ind af døren er nu også kommet den lidt alternative Lilla.

Teknologien bag Trusox bygger på tanken om at give fodboldspillere et optimeret greb i fodboldstøvlerne, så de kan stå bedre fast og i sidste ende blive meget skarpere i deres vendinger og retningsskift og ikke mindst øge accelerationen. Dette er noget som fodboldstøvler i høj grad forsøger at imødekomme ved at yde et kontinuerligt optimerende fit og knopssytem. Men det kan altså også hjælpes på vej med hjælp fra Trusox.

Gør som Robben, Bale, RVP og mange andre og anskaf dig nogle Trusox - kun 249,-

Sokkerne er således udstyret med en række innovative ruskinds paneler i små kvadrater, som sikrer at foden ikke glider rundt nede i fodboldstøvlen. Samtidig aktiveres teknologien når man begynder at svede, hvilket også betyder at teknologien tilpasser sig det klima, der spilles under.

På grund af denne teknologi skal man dog være opmærksom på at de skal vaskes under særlige forhold. For ikke at slide for meget på materialerne skal sokkerne vaskes enten i vaskemaskinen i lav temperatur eller håndvaskes under koldt vand. Gøres dette korrekt, kan sokkerne holde helt op til to år og måske endda mere.

Hvad enten du spiller i Rød, Blå og nu selv Lilla, så har vi farverne lige her - kun 249,-

Trusox-revolutionen er i sandheden over os og med verdensstjerner fra hele verden som trofaste brugerer, er der ingen grund til at tvivle på at Trusox virkelig leverer, hvad de lover. Hvad mener du i Trusox og hvilken farve spiller du i?