Nike leverer stilren udebanetrøje til ambitiøse PSG

Som forsvarende franske mestre og ikke mindst en placering i en af verdens mest modebevidste byer, følger der også et ansvar med når man Nike designer tøj til Paris Saint-Germain. I dag har de præsenteret en stilren udebanetrøje i klassisk hvid.

Paris Saint-Germain er en ambitiøs klub og for hovedstadsklubben er det ikke længere nok at have succes i den hjemlige liga. Nu vil klubben ud over de franske grænser og udfordre de største europæiske klubber. Og for at hjælpe spillerne på vej mod nye triumfer har Nike sørget for at de kan føle sig godt tilpas i deres spillertrøjer.

Du kan forudbestille PSG's nye udebanetrøje lige nu - kun 599,-

Mens hjemmebanetrøjen blev designet i et enkelt udtryk, har Nike valgt at holde sig til det simple og ikke mindst mnoderne look, for at udtrykke den ånd, der har formet den franske storklub i de seneste år: en stilistisk og kulturelt repræsentabel trøje med glimt af brilliance.

Kraven og ærmerne er lavet med den samme tynde blå linje for at repræsentere klubbens originale blå farve mens logoet er blevet er forstørret for at understrege spillernes og fans stolthed til klubben. Omme bagpå nakken løber to små striber i rød og blå for yderligere at tilføje de farver der definerer klubben.

Og særligt farverne er noget som Nike har haft stor fokus på de seneste år, med deres trøjer til PSG. For i denne klub er det ikke bare farver - de repræsenterer også klubbens kerneværdier: Blå repræsenterer elegance, rød repræsenterer passion og hvid, som denne udebanetrøje er domineret af, repræsenterer respekt. Klubfølelsen er yderligere forstærket af ordene Ici C'est Paris (Her er Paris), som er printet på indersiden af nakken.

Du kan forudbestille PSG's nye udebanetrøje lige nu - kun 599,-

Som altid er Nikes tøj designet med de bedste teknologier inden for sportstøj og dette indebærer ting som den karakteristiske Dri-Fit teknologi, laserskårede ventilationshylder. Begge ting der hjælper til at holde kropstemperaturen på et præstationsfremmende niveau. Samtidig er trøjerne udviklet med Nikes 3D kropsscanner for at give det perfekte personlige fit til hver enkelt spiller.

I den kommende sæson har PSG store ambitioner både hjemlige og internationale og med spillere som, Zlatan Ibrahimovic, Thiago Silva, David Luiz og Edinson Cavani er der ingen tvivl om at pariserklubben nok skal være at finde iblandt toppen af poppen. Hvad synes du om deres nye udebanetrøje? Lever den op til de franske ambitioner?