Weekendens støvlespots: Nyheder fra adidas og PUMA

Vi er klar med en ny omgang støvlespots. Og som altid er der selvfølgelig masser af spændende ting i omløb. Vi har holdt skarp øje med de mange træningskampe, som spilles i øjeblikket, så se med her, hvis du vil vide hvilke støvler der er hotte lige nu.

Christian Eriksen (Tottenham) - Nike Magista Obra Neon/Sort/Rød Og vi starter denne uges støvlespot, med en af vores helt egne. For da Magista Obra i sin tid blev præsenteret var Christian Eriksen blandt de ansigter der var med til at promovere fodboldstøvlen. Nu har vi så fået de første glimt af ham i kamp med sine Magista Obra, da CR23 fik en enkel halvleg i Tottenhams sejr over Chicago Fire på 2-0.

Thierry Henry (New York Red Bulls) - PUMA evoSPEED 1.3 Rød/Hvid/Blå Og fra et ungt frembrusende talent til en god gammel legende. For i weekenden spillede Arsenal en venskabskamp mod selveste Thierry Henry's amerikanske klub New York Red Bulls. Og det er næppe nogen hemmelighed at Henry's hjerte stadig tilhører Arsenal og det er velnok derfor at han nu optræder i den eksklusive Rød/Hvid/Blå evoPOWER 1.3, som ellers kunne skulle bruges af Arsenal spiller. Men så igen, Henry er jo også stadig lidt en Arsenal spiller.

Cesc Fabregas (Chelsea) - PUMA evoPOWER 1.0 Gul/Lilla Og nu vi er ved tidligere Arsenal spillere, så kan vi jo lige så godt tage Fabregas med, som til gengæld nu optræder for Chelsea. Og ved deres træningskamp mod Olimpija Ljublana fik Fabregas en dejlig start på tilværelsen i sin nye London-klub da han assisterede Diego Costa til sit første mål for The Blues. Det gjorde han i sin nye colourway fra evoPOWER i Gul/Lilla.

Bafétimbi Gomis (Swansea) - PUMA evoSPEED 1.3 Lilla/Gul Skind Og apropos PUMA, så har de haft travlt med nye lanceringer, som også har ført en ny evoSPEED med sig i Lilla. Og en af dem, som er faldet for den nye model er Gomis, der for godt en måned siden gennemførte sit skifte til engelsk fodbold og Swansea. PUMA valgtre at udgive den nye evoSPEED i en model i læder og mikrofiber og Gomis ser her ud til at foretrække den komfortable læder følelse.

Delvin N'Dinga (Olympiakos) - adidas Blackout Prototype Hmmm, hvad er nu det her for noget? Rygterne går på at adidas har en ny Nitrocharge i ærmet til os. Hvorvidt det er tilfældet kan vi hverken be- eller afkræfte, men N'Dinga i hvert fald ved at teste noget af, her i træningskampen mod Liverpool.

Roy Miller (New York Red Bulls) - adidas Nitrocharge 1.0 (?) Og spørgsmålet er så om Miller har fået fingrene i netop ovennævnte Nitrocharge. I hvert fald kan vi se på de tre striber på indersiden, at vi har at gøre med en fodboldstøvle fra adidas - og denne model har vi ikke set før.

Franck Ribery (Bayern München) - Nike Mercurial Vapor X Rød/Neon/Sort Og mens adidas tilsynladende har gang i noget nyt, så er alt ved det gamle i Nike. Men lidt overraskende er det måske at Ribery har valgt at optræde i Vapor X og ikke Superfly, som det ellers var forventet. Og så er spørgsmålet, hvad der ligger til grund for det valg?

Matthieu Dossevi (Olympiakos) - Nike Mercurial Vapor IX FF M10 Og apropos det gamle, så fandt vi også denne Vapor fra Fast Forward kollektion, som Nike sendte ud som optakt til VM i Brasilien. Denne model var en særlig hyldest til Cristiano Ronaldos Superfly II fra VM 2010 og rent faktisk var den forudbestemt til kun at blive båret af Ronaldo selv. Men Dossevi har altså selv været ude med pengepungen for at erhverve sig en af de sidste modeller i den populære 9. generation af Vapor.

Jonathan Douglas (Brentford) - Nike Hypervenom (Blackout) Dagen efter at VM sluttede kunne Nike præsentere deres nye Black Pack, som var mørklægning af deres fire siloer. Men tilsynladende var det ikke nok for Jonathan Douglas, som har taget sagen i egen hånd og lavet et fuldstændigt blackout af Hypervenom. Og til hans forsvar så mi vi sige at det var en god beslutning.

Nemanja Vidic (Inter Milan) - Nike Tiempo Legend V Neon/Rød/Sort Nemanja Vidic er i øjeblikket i USA med sin nye klub Inter for at varme op til den nye sæson. Om det er skiftet til Inter, der også har fået Vidic til at ville prøve noget nyt ved vi ikke, men i hvert fald så spottede vi ham i et par Tiempo Legend V. Det bliver spændende at se om det er et permanent skifte fra hans normale PUMA evoPOWER.

Luciano (Corinthians) - adidas Primeknit Sort/Hvid Hov, hvad er nu det? En spiller som rent faktisk optræder i adidas' Primeknit!? Der har ikke været stor spillerstøtte til adidas' strikkede fodboldstøvle, men nu har Luciano fra Corinthians i hvert fald taget skridtet og givet sine Primeknit en tur på græstæppet i Brasilien.

Træningsturneringerne er godt i gang rundt omkring i verden, særligt i USA, hvor flere storklubber er taget hen for at forberede sig på at gå en ny sæson i møde. Og vi har selvfølgelig holdt vores opmærksomhed på alle disse hold. Hvilke støvlespots har du gjort dig i denne uge?.