Nike F.C. møder efteråret med Ibrahimovic i klubben

Hen over sommeren har Nikes budskab været konsistent. Man skal være villig til at tage risici, for at nå til tops. Nike F.C. har været en af Nikes måder at formidle det budskab på og mens sommerbilledet har været prydet af det guld inspireret Nike F.C. design, så er Nike nu taget til Paris for at skabe endnu en ikonisk kollektion til efteråret.

Nike F.C.'s motto siger "Without risk there is no victory", hvilket stemmer fint overens med Nikes Risk Everything kampagne. Og med tøjkollektionen handler det om at stå ud, som en vinder. Det er blandt andet derfor at guld udgør så vigtig en del af designet. For at give efterårskollektionen et lille ekstra pift, så har Nike besøgt Paris og helt konkret Parc Des Princes, hvor legenden Ronaldinho startede med at udleve Nike F.C. mottoet og Zlatan Ibrahimovic i dag fører arven videre.

Du kan finde produkterne på billedet lige her

Den legendariske modeby og ikke mindst den ambitiøse hovedstadsklub Paris Saint German danner da også de perfekte rammer for inspirationskilder til Nike F.C., som netop går efter at bygge bro mellem fodboldverdens vindermentalitet og modeverdens stræben efter at udtrykke personlighed. Og måden Nike F.C. har gjort det på lige siden 1994 er særligt ved indlemme nogle af fodbolverdens mest beundrede og ikoniske fodboldspillere

Find det store udvalg af t-shirts og poloer lige her - fra 269,-

Og blandt de nyeste medlemmer af klubben er Neymar Jr., Zlatan Ibrahimovic og Thiago Silva. Alle fodboldspillere der ikke er bange for at stå ud både på og udenfor banen. Og at stå ud er noget som Nike F.C. kollektionen indtil nu har forsøgt at opnå gennem det minimalistiske design i hovedsageligt Guld, Hvid og Sort. Til efteråret er der kommet lidt flere farver på trøjer og sneakers. Det er dog stadig med det enkle og stilrene udtryk i fokus.

Find alle de fede produkter fra billederne lige her

Nike F.C. er dog langt fra kun fede T-shirts og sneakers. Og særligt i denne efterårskollektion er der også gjort plads til lidt varmere tøjstykker, som for eksempel disse sweatshirts og tech fleeces, hvor særligt den nye Tech Knit N98 er udviklet med Nikes revolutionerende flyknit teknologi, der efterhånden både er set på Nikes løbesko, sneakers og naturligvis også fodboldstøvler.

Gå amok i det store Nike F.C. udvalg lige her

ALT_TAG

Nike F.C. blev grundlagt i 1994, men i år har Nike valgt at hylde klubben med en række tøjkollektioner. Og det er vi ret vilde med her i Unisport, for hvad er der ikke at elske ved det? Hvad synes du om Nike F.C. og det tøj som det bringer med sig?