Warrior fylder kontrolstøvlen Gambler med Neon farver.

Warrior er godt i gang med at skabe deres egen lille niche af fodboldstøvler. De tre siloer bæres af spillere som Vincent Kompany, Tim Cahill, Marouane Fellaini og senest er Negredo set optræde i et par whiteoutet Warrior fodboldstøvler. For nylig sendte de en ny farvevariant ud af deres svar på en kontrolstøvle; Gambler. Se nærmere på den her.

Warriors Gambler er nået til 2. generation, som blev sendt ud i en Rød/Sort variant kort før VM. Nu har kontrolstøvlen fået en makeover og tilsynladende er Warrior hoppet med på samme fascination af Gul/Neon farverne som Nike og PUMA har haft i år, for det er netop denne farve den nye Gambler kommer i: Neon/Blå/Hvid.

Gå ind og forudbestil den nye Warrior Gambler lige her - kun 1.359,-

Som vi efterhånden har skrevet et par gange, så har Warrior selv udnævnt deres Gambler som deres modsvar til støvler som for eksempel adidas Predator og Nike Magista Obra, som også har boldkontrol i førersædet. Og der er flere elementer som lægger grund til det argument.

Først og fremmest har Warrior gjort deres Gambler unik ved at benytte sig af deres såkaldte Ace Plate, der er en række plastik-lameller, hvis lidt gnubrede overdel giver en øget friktion mellem bolden og støvlen. På den nyeste model er Warrior's Ace Plate gjort mere ergonomisk og samtidig blevet placeret på udvalgte områder omkring vristen og indersiden. Disse områede er udvalgt med strategiske overvejelser om, hvor spilleren har størst behov for at mestre kontrollen over bolden.

Gå ind og forudbestil den nye Warrior Gambler lige her - kun 1.359,-

Selve overdelen er udviklet på en vandtæt Threefold konstruktion, der gør den nye Gambler betydeligt lettere end 1. generation: Underlaget kalder Warrior Control Foam og fungerer som en form for support mellem fod og bold. Herfra følger Tech Mesh overdelen, som er udviklet til at øge boldfølingen og ikke mindst komforten. Denne overdel er belagt med det lette TPU Spread materiale for at sikre et konsistent greb med bolden under alle slags vejrforhold. Det yderste lag kalder Warrior for deres Outsider Zone og giver det sidste touch til en overdel, som på mange niveauer er godt dækket ind.

Men for Gambler handler det ikke udelukkende om de kontrolfremmende elementer. For hvad er de, uden ordentlig komfort? Et område, hvor Warrior har valgt at fokusere på den del er omkring hælen og midterfoden, hvor komfort er mest kritisk. Hælkappen er derfor konstrueret med nogle særlige "Glory Holes", der låser hælen langt bedre fast i støvlen, sammen med en midterfodskonstruktion, der giver en behagelig og støttende lockdown.

Og for at sætte det sidste kirsebær på toppen af en fremragende kontrolstøvle er indlægssålen designet med en 4D tekstur, for at give foden den sidste form for komfortabel støtte. Denne støvle er foretrukket af blandt andre Marouane Fellaini og vi vil komme til at se ham optræde i denne Neon variant når sæsonen går i gang til august.

Gå ind og forudbestil den nye Warrior Gambler lige her - kun 1.359,-

Med Gambler har Warrior har virkelig skabt en bundsolid fodboldstøvle, der dækker dig og dine fødder ind både på kontrol og komfort. Sat op mod dens konkurrenter som Predator og Magista Obra, hvor placerer du så denne model?