Inter Milan får ny St. George inspireret udebanetrøje

Der er godt gang i trøjelanceringerne og mens vi for et par uger siden blev præsenteret for Inters nye hjemmebanetrøje i et moderne nålestribet design, så blev det i dag tid til at få det første indtryk af Milano klubbens nye udebanetrøje, som kommer i en stilsikker hvid sag.

Historien mellem Inter og Nike går adskillige år tilbage, som for alvor tog fart i de år hvor fænomenet Ronaldo scorede sine mål for Inter. I årenes løb er det blevet til adskillige trøjer fra Nike til Inter og der har ikke været meget eksperimenteren i denne tid, hvor udebanetrøjerne, bortset fra et par afvigelser, hovedsageligt er kommet i hvid. Det samme som i år.

Vis din støtte til Inter Milan ved at købe udebanetrøjen her - kun 599,-

Og selve designet henter også inspiration fra en tidligere udebanetrøje, hvor det ikoniske St. George's kors pryder forsiden af trøjen. Historien om St. George går helt tilbage 1098, hvor han blev hyldet som en krigshelgen ved et slag i det antikke Grækenland. I Italien benyttes dette kors i mange byers våbenskjold, heriblandt Milan. Og mens han i de fleste kredse kendes som St. George, er han hovedsageligt kendt som St. Ambrose i Italien.

Og mens det betydninsfulde kors er formet ved en række grå horisontale striber der, former det hvide kors, så har Nike også sørget for at grave helt ind til klubbens hjerte og således printet teksten "Milano E' Solo Inter (Milano er kun Inter) i indersiden af nakken. Teksten er designet med en helt særlig skrift, som kun benyttes af de mest inkarnerede fans og som har prydet billedet på San Siro på flag og bannere siden 1970.

Vis din støtte til Inter Milan ved at købe udebanetrøjen her - kun 599,-

Kraven er lavet med et klassisk rundt snit og kommer i hvid for at bevare det stilrene design. Bagpå har Nike tilføjet endnu et St. George kors for virkelig at understrege korsets betydning for klubben og ikke mindst byen.

Inters nye udebanesæt kommer i et fuldt hvidt sæt og er kun brudt af de grå striber og røde farver der udgør sponsorlogoerne. Udover designet har Nike naturlgvis også udstyret tøjet med deres bedste teknologier, såsom Dri-Fit, der leder sved og fugt væk fra tøjet, laserskårede ventilationshuller, som distribuerer luften rundt i kroppen og holder temperaturen nede, samt brugt deres 3D kropsscanner til at tilpasse pasformen ned til absolut mindste detalje.

Vis din støtte til Inter Milan ved at købe udebanetrøjen her - kun 599,-

Inter Milan er en stolt italiensk klub, der sætter klubbens og byens symboler højt. Derfor har Nike nu også valgt at designe en udebanetrøje, der virkelig repræsenterer nogle af de vigtigste udtryk i Milano klubben. Hvad synes du om Inters nye udebanetrøje?