Bayern Münchens udebanetrøje: Et studie i modebevidst design

Hvis der er en trøje, som adidas skulle udpege som særlig betydningsfuld for dem, som må det næsten være landsmændendes trøje fra Bayern München. De to parter har været sammen, så længe man kan huske tilbage. Nu har adidas så sørget for at levere en ny udebanetrøje til Bayenr Münchens samling. Se den her.

Sidste sæson var på ingen måde en fiasko for Bayern München, der både vandt den hjemlige liga og pokalturnering. Alligevel sad de fleste Bayern tilhængere nok med en følelse af, at det ikke var helt perfekt. For som forhåndsfavoritter til at forsvare deres titel i Champions League, var det med et blødende hjerte at tyskerne måtte forlade turneringen i semifinalen. Det er dog helt sikkert noget som Guardiola har sinde at rette op på i den kommende sæson.

Du kan finde Bayern Münchens stilede udebanetrøje her - kun 599,-

Og mens adidas allerede har leveret tyskernes hjemmebanetrøje. Noget de rent faktisk gjorde allerede inden sidste sæson var afsluttet. Nu har de så løftet sløret for de tyske mestres udebanetrøje. Og hvilken en siger vi bare. Med designet forsøger adidas nemlig at fusionere fodbolden og fritiden i en stærkt modebevidst spillertrøje, der ikke bare yder retfærdighed til klubbens ikonsike farver, men også henter inspiration fra de seneste mode trends.

Trøjen kommer i et dominerende hvidt design med tre horisontale striber i Bayerns karakteristiske rød og blå, mens sidste stribe kommer i grå. Den røde farve er yderligere benyttet rundt om den runde krave, ned langs skuldrene i adidas' tre striber, det yderste af ærmerne og det efterhånden velkendte print af klubbens navn på tværs af ryggen.

Af andre velkendte elementer sidder det ikoniske klublogo trofast over hjertet på venstre side af brystet, mens Deutsche Telekom's logo sidder på midten af trøjen. Og bagpå over nakken har adidas naturligvis også tilføjet det obligatoriske motto "Mia san Mia", der betyder "Vi er hvem vi er".

Du kan finde Bayern Münchens stilede udebanetrøje her - kun 599,-

Den nye udebanetrøje vil blive taget i brug første gang, når Bayern München i denne weekend deltager i Telekom Cup i Hamborg, hvor Hamburger SV, VfL Wolfsburg og Borussia Mönchengladbach vil være modstanderne, der skal forsøge at tage glansen af de forsvarende tyske meste og i øvrigt også forsvarende mestre af denne tilbagevendende træningsturnering.

Du kan finde Bayern Münchens stilede udebanetrøje her - kun 599,-

Vi ved ikke med jer, men vi er rimelig begejstrede for Bayern Münchens nye udebanetrøje, der efter vores mening sidder lige i skabet. Og vi er sikre på at Ribery, Robben, Müller og alle de andre Bayern stjerner er lige så begejstrede som vi er. Men vores mening er ligegyldig - hvad synes du om den nye udebanetrøje?