Adidas leverer f50 Adizero skind i white- og blackout design

De har gjort det før og nu gør de det igen. Med to nye F50 Adizero modeller genopliver adidas deres white- og blackout design. Ligesom sidst kommer de to modeller med en læderoverdel og imødekommer dermed tilhængerne af fodboldstøvler, fra den gamle skole. Se nærmere på dem her.

En af de helt centrale ting, der har været med til at forme fodboldstøvler gennem de seneste årtier, var introduktionen af syntetiske materialer. Det bragte hidtil usete muligheder med sig og særligt har det haft en central rolle i kampen om letvægts fodboldstøvler. På mange måder kan mikrofiber betragtes, som grunden til at læder er blevet en sjældenhed i toppen af fodboldstøvleræset.

Alligevel er der stadig masser af fodboldspillere, professionelle som amatører, der stadig sætter pris på en god, solid fodboldstøvle med en overdel i læder. Og for at tilgodese denne gruppe, har adidas ikke helt opgivet benyttelsen af læder i deres fodboldstøvler. For i dag sender de to nye lædervarianter på markedet fra deres f50 silo.

Og ligesom de gjorde det omkring juletid sidste år, så er de to f50 Adizero i læder sendt ud i et white- og blackout design. I modsætning til den lancering, kommer disse to nye modeller i et fuldt black- og whiteoutet design. Det eneste der bryder det rene design er knopperne på den blackoutet model, som kommer med et lille skær af blå i sig.

Du kan finde de nye adidas f50 adizero Blackout og Whiteout her - kun 1.444,-

Udover at adidas fuldstændig har droppet farverne i de to nye f50 fodboldstøvler, så er der ikke sket det store siden de sidste modeller. Adidas benytter sig stadig af den samme formel som modellerne fra december. Det vil sige at læderoverdelen kommer i det ultrabløde tauruslæder, der i modsætning til det tidligere benyttet goleo læder, er blandet med syntetiske mikrofibre. Det gør materialet en smule lettere og stærkere. Derfor formår adidas også stadig at holde deres læderversion af f50 nede på en vægt på 185 gram, hvilket sammenlignet med de andre letvægtsstøvler på markedet stadig er yderst overbevisende.

Du kan finde de nye adidas f50 adizero Blackout og Whiteout her - kun 1.444,-

Til forskel fra modellen med hybridtouch, så er letvægtsmaterialet SPEEDFOIL i hælen fjernet til fordel for et stykke kunstlæder. Det er blevet perforeret, for at bevare vægten på et minimum, men det kommer naturligvis ikke helt ned på samme niveau som det lette SPEEDFOIL. Til gengæld giver lædermaterialet en ekstra komfort i hælen og det er jo særligt noget, som letvægtsstøvler til tider har haft svært ved at yde.

Og mens det meste af overdelen skiller sig grundlæggende ud fra mikrofibermodellen, så er fodboldstøvlen stadig bygget på den solide SprintFrame 2.0, som beskytter fødderne, når får slag og spark på hælen, hvilket jo trods alt sker en gang eller to i løbet af en fodoldkamp. Under sålen sidder adidas' velkendte SPEEDTRAXION knopsystem, som først og fremmest er udviklet for at sikre spilleren et mere aggressivt greb i banen og dermed øget acceleration.

Med disse fire modeller henvender adidas sig til flere forskellige målgrupper. Men først og fremmest bringer de lidt af den gamle skole tilbage til markedet både på det æstetiske design og på det teknologiske grundlag. Hvad synes du om de her fire modeller? Er denne retning mere din stil?