Adidas bygger på traditionerne med AC Milans nye udebanetrøje

AC Milan befinder sig i øjeblikket i USA som optakt til den kommende sæson, hvor de skal forsøge at rette op på sidste sæsons skuffende 8. plads. Og i den forbindelse har adidas netop præsenteret milanesernes nye udebanetrøje, som vil blive tage i brug første gamg i morgen. Få et nærmere kig på den her.

De fleste europæiske klubber er godt i gang med at smide rusten af de sommerbrune ben af sig, for at gå en ny stor sæson i møde. Heriblandt er AC Milan, som i den grad har noget at revanchere efter at de i sidste sæson ikke engang formåede at kvalificere sig til de europæiske turneinger. For at hjælpe dem på vej, har adidas nu fuldendt AC Milans spillersæt med den nye udebanetrøje, som kommer i det velkendte hvide design.

Tøv ikke. Gå ind allerede nu og køb Milans nye udebanetrøje. - kun 599,-

Det er ikke mange gange at AC Milan's udebanetrøje ikke har været hvid. Sidste gang det skete var i sæsonen 2005/06. Og den kommende sæson bliver ikke gangen, hvor adidas viger fra normen. For de har endnu engang udstyret Milans udebanetrøje med det klassiske design.

Men som traditionen også fortæller så er der små detaljer, der alligevel giver trøjen et unikt udtryk. Horisontale smalle striber har virkelig præget adidas' trøjer i år og denne udebanetrøje er også designet med tynde beige striber på tværs af trøjen for at give den lidt kant. Samtid er det nederste af trøjen farvet i rød og sort, for at fremhæve klubbens farver.

Tøv ikke. Gå ind allerede nu og køb Milans nye udebanetrøje. - kun 599,-

Som en del af alle adidas' trøjer så er denne udebanetrøje også udviklet med adidas' præstationsfremmende teknologi, som for eksempel climacool, der bevarer spillernes kropstemperaturer nede, så de ikke vil føle sig overophedet under varme, som der for eksempel er USA i øjeblikket, hvor Milan befinder sig til deres pre-season.

Og det er netop her at den nye udebanetrøje vil blive brugt første gang, når Milan i morgen skal op mod Olympiakos i en træningskamp. Dermed har adidas fuldendt endnu et sæt, med præsentationen af Chelseas 3. trøje tidligere på dagen. AC Milan har således allerede præsenteret deres hjemmebanetrøje i det klassiske Rød/Sort stribede design, 3. trøjen i den limegrønne hyldest til Brasilien og nu med denne hvide klassiske udebanetrøje.

Tøv ikke. Gå ind allerede nu og køb Milans nye udebanetrøje. - kun 599,-

AC Milan har kæmpet med at finde tilbage til den storhed, der engang definerede milanesernes identitet. Med en 8. plads fra sidste sæson, ser det ud til at Milan nu vil starte fra bunden med at bygge en ny succesfuld klub op igen. Og det starter i denne sæson. Adidas har bidraget med tre spillertrøjer, men hvilken af de tre er du mest til?