Adidas øger decibellerne med ny 3. trøje til Chelsea FC

"Die Drei Streifen" har siddet på skuldrene af Chelsea FC siden sæsonen 06/07. Tre sæsoner senere gennemgik Chelsea en af deres bedste sæsoner nogensinde, da de vandt The Double. Netop denne sæson bliver mindet i adidas' design til Chelseas nye 3. trøje. Se den her.

Grundlagt i 1905 og placeret i hjertet af London er Chelsea blandt Englands mest traditionsrige klubber. I Chelsea trofæ skab er der efterhånden ikke det trofæ klubben ikke har prøvet at vinde. Det betyder dog ikke at klubben ikke hungrer efter mere succes. Og efter en tredjeplads i Premier League i sidste sæson, vil de øvrige titelkandidater helt sikkert holde øje med Mourinhos tropper i den kommende sæson.

Hop ind og forudbestil Chelseas nye trøje her - kun 599,-

Og hvad enten det foregår på Stamford Bridge eller en hvilken som helst udebane, så har adidas sørget for at klæde "The Blues" ordentligt på til lejligheden. Vi er nemlig allerede blevet præsenteret for både hjemme- og udebanetrøjen. Men nu er turen kommet til 3. trøjen.

Og det er netop udebanekulturen, der er blevet brugt som inspiration til designet. Trøjen har nemlig en lydbølge gafik på maven i en elektronisk turkis farve. Det symboliserer således den larm som Chelseas trofaste tilhængere altid formår at skabe i hver eneste udekamp.

Hop ind og forudbestil Chelseas nye trøje her - kun 599,-

Udover turkis kommer 3. trøjen i en mørk marineblå, hvilket er samme nuance som første gang blev brugt i Chelseas trøjer i sæsonen 2009/10, hvor de bragte The Double hjem til London for første gang i klubbens historie. Det var således også første og eneste gang at Chelsea bar den mørke marineblå farve. Måske adidas forsøger at bringe lidt momentum tilbage til klubben?

En af de ting der gør adidas til en foretrukken tøjsponsor er deres teknologiske elementer, som de benytter i trøjerne. Authentic trøjen er således produceret med deres imponerende lette adiZero teknologi, hvor trøjens vægt bevares på et absolut minimum. Det gør den yderst behagelig at spille i, da man knap vil bemærke at man har en trøje på. Er man ikke interesseret i at bære den samme trøje som de professionelle, kan vælge modellen med Climacool teknologien, som fungerer ved at holde trøjen tør, da den leder sved og fugt væk fra tøjet.

Hop ind og forudbestil Chelseas nye trøje her - kun 599,-

Chelsea FC har nu fået fuldendt deres spillersæt for den kommende sæson, som altså består i en klassisk blå hjemmebanetrøje, en gul udebanetrøje og denne marineblå 3. trøje med et lydbølge design i turkis. Hvilken af de trøjer synes du er den fedeste?