Nike hylder 1960'erne med AS Roma's nye udebanetrøje

For lige godt to måneder siden kunne Nike præsentere AS Romas nye udebanetrøje. Det var Nikes første bidrag til den italienske hovedstadsklub. Nu er de så tilbage med udebanetrøjen og her har de gravet ned i klubbens arkiv for inspiration. Se med her.

AS Romas er tilbage på toppen af italiensk fodbold efter at have kæmpet nogle år med at holde trit med de andre giganter. Nu er de så klar til at bygge videre på deres momentum og i samme anledning er Nike trådt til, for at hjælpe Totti og Co. på vej. Og AS Romas nye udebanetrøje bygger videre på de stolte klubtraditioner med i et klassisk hvidt design.

Helt konkret har Nike ladet sig inspirere af trøjerne fra 1960'erne. Dels med den dominerende hvide trøje, men særligt også med det røde/gule skærf, som løber diagonal over trøjen fra venstre skulder og ned til højre hofte.

I modsætning til hjemmebanetrøjen kommer udebanetrøjen med en klassisk V krave, hvor den bageste del er farvet i klubbens karakterisiske ræverøde farve. På indersiden af nakke har Nike samtidig tilføjet klubbens motto: "La Roma Non Si Discute Si Ama" som groft oversat betyder Roma er elsket uden diskussion.

Det nye udebanesæt kommer i fuldt hvidt og er altså kun brudt af det Rød/Gule skærf, samt klubbens klassiske logo I Lupl, som blev brugt under klubbens grundlæggelse og genoplivet i 1997. Og for at vægte op på det traditionsprægede design har Nike udviklet trøjen med deres karakteristiske præstationsfremmende teknologier. Her er Dri-FIT integreret i trøjerne sammen med laserskårede ventilationshuller. Trøjerne er tilmed designet med hjælp fra Nikes 3D kropsscannere. Nej, der bliver ikke sparet på noget hos Nike.

Der er ingen tvivl om at de glæder sig til at den nye sæson går i gang i den italienske hovedstad. Hos AS Roma er optimismen og troen på masser af succes nemlig vendt tilbage efter en 2. plads i sidste sæson. Og med Nike som tøjsponsor har Roma fået nogle stilede trøjer til at forfølge succesen med. Hvad synes du om denne nye udebanetrøje?