I gårsdagens støvlespot fik vi zoomet os frem til at Tomas Rosicky fra Arsenal rent faktisk optræder i en evoPOWER med læderoverdel. Og det ser ud til at PUMA også er med på ideen. For de har netop leveret en ny evoPOWER i klinisk hvid med en overdel af læder. Tjek den ud her.

Hos PUMA er fodboldstøvler med læderoverdel bestemt ikke et fremmedlegeme. Den ikoniske Puma King har siddet på nogle af verdens mest legendariske fodboldsspillere og bliver stadig i dag betragtet, som en af markedets mest pålidelige læderstøvler. Derfor synes det også som en naturlig beslutning at PUMA har valgt at lave deres ultra populære evoPOWER med læder.

Forudbestil den nye evoPOWER Skind Whiteout her - kun 1.499,-

evoPOWER, som kom ud i starten af året, har på kort tid indvundet en plads i PUMA familien, som en af deres mest populære fodboldstøvler. Udviklet med henblik på at øge kraften i ens spark, tilbyder evoPOWER noget unikt til det nuværende udvalg af fodboldstøvler.

Og mikrofiber overdelen, AdapLite, er en af årsagerne til at evoPOWER har opbygget sin store popularitet. Og så kan man jo retfærdigt nok spørge, hvorfor man vil lave om på det. Men ligesom at mikrofiber bringer noget med til festen, som læder ikke kan, så har det klassiske materiale også nogle fordele, som går tabt med mikrofiber.

Forudbestil den nye evoPOWER Skind Whiteout her - kun 1.499,-

Og for at tilgodese dem, der ikke har lyst til at gå på kompromis, har PUMA altså valgt at lave deres populære silo i læder. Og hvad gør læder så? Jo, læder giver først og fremmest en komfort, som er svær at genskabe med andre materialer. Læder har en unik tendens til at forme sig efter foden, når det er blevet brugt tilpas nok gange og det er særligt denne pasform, som mange fodboldsspillere sætter stor pris på.

Mens komforten står som den primære grund for at lave evoPOWER med læderoverdel, så skal boldfølingen bestemt ikke negligeres. For med læder skabes også et andet touch, som i bund og grund føles blødere. Og det touch deler tit vandene, for mens nogle foretrækker dette pudebetonede touch, så hælder andre mere i retningen af det mere naturlige touch, som opnås gennem mikrofiber.

Udover disse to elementer, så er evoPOWER mere eller mindre stadig en kraftfuld fodboldstøvle, der først og fremmest har fokus omkring det kraftfulde spark. Det er først og fremmest sikret med den rygradslignende sål, som PUMA har navngivet GSF og som står for Gradual Stability Frame. Denne konstruktion sikrer at fodboldstøvlen kan strække og bøje sig i fodens bevægelser. Herigennem har PUMA nemlig fundet at ens spark kan blive mere kraftfuldt, hvis foden kan få fuld bevægelsesfrihed.

Forudbestil den nye evoPOWER Skind Whiteout her - kun 1.499,-

Et andet element som også forbedrer dit spark er evoPOWER's AccuFoam puder over vristen. Og de er naturligvis også bevaret på denne lædervariant. Puderne er placeret her, for at udligne ujævnhederne på foden og afhjælper et mere rent spark, som man dermed kan få et mere præcist og, igen, kraftfuldt spark.

For at sikre at foden trods alt ikke svømmer rundt i støvlen har PUMA tilføjet deres Ever Fit Cage EXT, som er strategisk placeret omkring midterfoden. Dette skelet sørger for at holde foden på plads når der laves skarpe vendinger og retningsskift.

Forudbestil den nye evoPOWER Skind Whiteout her - kun 1.499,-

Der er masser af gode grunde til at evoPOWER er en fantastisk fodboldstøvle. Og en af dem er, at PUMA både har valgt at lave en model i mikrofiber- og læderoverdel. Og mens Balotelli, Fabregas og Co. ha valgt mikrofiber, så har Rosicky valgt at spille med læderoverdel. Hvad foretrækker du? Læder eller mikrofiber?