Nike leverer stilren udebanetrøje til Manchester United

Kort efter at Nike løftede sløret for Manchester Uniteds nye hjemmebanetrøje kunne de to parter annoncere at det ville blive Nikes sidste opgave for Manchester United i denne omgang. Nu har Nike så præsenteret De Røde Djævles nye udebanetrøjen som er tilbage i hvid.

For første gang i umindelige tider vil Europa ikke få fornøjelsen af at se Manchester United spille om de prestigefyldte europæiske titler. Det har gjort ondt i den røde bydel af Manchester. Men optimismen er ikke forsvundet. Med Louis Van Gaal ved roret er planerne om at genopbygge emperiet kolossale og mon ikke at det europæiske fravær kun bliver for en kort stund.

Du kan forudbestille Manchester Uniteds udebanetrøje nu - kun 599,-

Manchester United har altid været blandt verdens mest populære klubber og der er derfor også altid stor årvågenhed når en ny trøje bliver præsenteret. Når Nike designer Manchester Uniteds trøjer skal de derfor ikke blot have en enkel klub i deres overvejelser, men en fanbase på flere millioner mennesker. Og med den nye udebanetrøje er det tydeligt at Nike har forholdt sig til det faktum.

Du kan forudbestille Manchester Uniteds udebanetrøje nu - kun 599,-

For der er flere elementer i trøjen, som helt sikkert vil tiltale de forventningsfulde fans. Udover at de obligatoriske elementer, som det klassiske klublogo og de nye trøjesponsorers logo fra Chevrolet så er designet lavet ud fra et klassisk oplæg i en stilfuld sammensætning.

Polokraven fik en tillagt en særlig betydning op gennem 90'erne, da et fransk boldgeni brugte den aktivt som en måde at skille sig ud fra mængden, ved at rulle den op. I Manchester Uniteds nye trøjer er polokraven blevet genoplivet og som en fed lille detalje er indersiden lavet med tre striber i Rød/Hvid/Sort for at omfavne klubbens farver.

Samtidig har Nike inkorporet den karakteristiske røde djævel i indersiden, så man kan se den hvis man knapper op i trøjen. Den nye udebanetrøje forsøger altså at omfavne nogle af de elementer, der har formet klubbens stolthed og ikke mindst nogle af største minder på Old Trafford.

Forudbestil din Manchester United udebanetrøje 2014/2015 lige her - kun 599,- kr.

Nike og Manchester United tager pænt afsked med hinanden fra næste sæson. Derfor sørger Nike også for at efterlade et ordentligt sidste indtryk, inden adidas tager over, hvor de slap. Denne udebanetrøje kommer i et klasissk og stilrent design. Hvad synes du om den? Hvilken af Manchester Uniteds udebanetrøjer betragter du som den hidtil bedste?