Unisport WebTV: Joltter ser sin største skræk i øjnene

Efter en begivenhedsrig rejse rundt i Rio de Janeiro, er det ved at nå til vejs ende for Joltter. Og hvad skal man så foretage sig, når man nærmest at lavet alt og blot har en enkel dag tilbage? Tjo, man ser da sin største frygt i øjnene og byder den op til dans. Eller rettere en svævetur.

Han har slikket sol på Copacabana og Ipanema Beach, danset samba og spist Feijão med de lokale til en lukket gadefest, vist sine tekniske kundskaber frem på Escadaría Selarón og jublet og grædt sammen med brasilianerne. Der er vel nærmest ikke det, Joltter ikke har fået med ved sit ophold i Rio.

Og så alligevel. For selvom Joltter har gjort et ihærdigt forsøg på at finde sit barndsomsidol Ronaldinho, så har det ikke båret frugt. Og det er velnok den største fortrydelse Joltter vil rejse hjem med. Og velnok også den eneste. For på sin sidste dag tog Joltter en sidste udfordring op: At trodse sin højdeskræk.

For hvis der er noget Joltter har det svært med så er det højder. Derfor fortjener han også ekstra stor respekt for at beslutte sig for at få et sidste billede af Rio, fra et drageflyvnings perspektiv. Og vi sender da også en lige en tak med herfra for de fantastiske billeder af Rio de Janeiro, som det førte med sig.

Inden at Joltter dog pakkede tasken og vendte snuden hjem mod dansk jord igen, var der dog lige tid til et sidste stop. Tiden skulle jo helt udnyttes til det fulde. Det må du dog vente til næste afsnit med at se. I mellemtiden, så tag da et kig med os over det smukke Rio, mens Joltter forsøger at bevare fatningen.

Joltter In Rio er ved at nå ved vejs ende. Inden Joltter tager hjem er der dog et par gøremål, der lige skal overstås. Hvordan ville du tilbringe din sidste dag i en af verdens mest ikoniske byer?